08 Νοεμβρίου 2011

Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου δεν ελήφθη από κανέναν!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλο και περισσότερο επιβεβαιώνομαι σε αυτό που είπα εδώ και μέρες: κανείς από τους πολιτικούς δεν έλαβε το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου του 2011. Το μήνυμα του κόσμου στις παρελάσεις, κυρίως δε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, οι πολιτικοί μας έδειξαν ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να αντιληφθούν και να πιάσουν τον παλμό του κόσμου. Κι όσοι μπορούν ή θέλουν να το κάνουν, παραμένουν εγκλωβισμένοι. Τι καταλάβατε κύριοι από τον κόσμο, ότι θέλει κυβέρνηση συνεργασίας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο; Ο κόσμος ήθελε και θέλει, να εξαφανιστεί το σάπιο, ασιατικού τύπου κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Να γίνουν εκλογές, να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν με αφορά το σάπιο, ασιατικού τύπου κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Δεν τους θεωρώ καν Έλληνες όσους στήριξαν την Κατοχική κυβέρνηση που μας έφερε ως εδώ. Με αφορά όμως ο χώρος στον οποίο ανήκω, ο χώρος της Δεξιάς.

Νομίζετε κύριοι ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από εσάς; Αν ήταν, θα είχε η Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις ήδη από τώρα 42%, κι όχι 22! Δεν το βλέπετε; Εσείς πιστεύετε ότι ο κόσμος αυτή τη στιγμή, που ματώνει καθημερινά, έχει ανάγκη από Παπαδήμους, Διαμαντούρους, ή ακόμη χειρότερα, υπόδικους Ρουμελιώτηδες;Ή θα ικανοποιηθεί να δει τον ανύπαρκτο αντιπρόεδρο της ΝΔ Σταύρο Δήμα, στη θέση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, με τον Βενιζέλο να εξακολουθεί να λύνει και να δένει στο εξωτερικό; Πως είναι δυνατόν, το "εκλογές τώρα" να μετατρέπεται σε "εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου"; Ξυπνήστε πριν να είναι αργά! Ξυπνήστε γιατί τα αυτογκόλ είναι εύκολα, κι ο χώρος της Δεξιάς έχει αποδειχθεί "μανούλα" στα αυτογκόλ. Ξυπνήστε, γιατί μας έχετε κάνει να βλέπουμε με συμπάθεια, μέχρι και τον...Τσίπρα!