12 Νοεμβρίου 2011

Το πουλέν Κικίλιας: Πολιτικάντης της δεκαετίας του 60 ή παντελώς άσχετος;

Γράφει το πουλέν ο Κικίλιας σε άρθρο του στο newsbomb προκειμένου να διαφημίσει μια εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα για την ΑΟΖ:

«Η Κύπρος χάραξε ΑΟΖ το 2003 με τον αήμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο. Σύναψε συμφωνίες με την Αίγυπτο, το Λίβανο και το Ισραήλ. Έστειλε πλατφόρμα της Noble Energy, τρύπησε νότια του νησιού στα 200 ν. μίλια, 800 μέτρα πριν το κοίτασμα που βρήκε, τα spread της έπεσαν 500 μονάδες (Αυτή η αρλούμπα δεν θέλει σχολιασμό). Οι αριθμοί λένε την αλήθεια:
Tο Χρηματιστήριό της καλπάζει, ενώ εκτιμούν ότι το κοίτασμα είναι της τάξης των 10 ΤΡΙΣ κυβικών ποδιών φυσικού αερίου. Πουλάνε τα λεγόμενα blue prints των ερευνών έναντι 97 εκ. ευρώ μέσα σε 2 εβομάδες. Όλα αυτά κάνουν τους Ευρωπαίους να λένε ότι η Κύπρος θα είναι το νέο Κατάρ της Ευρώπης
Επειδή λοιπόν το πουλέν του Σαμαρά λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι... διαβάστε και το παρακάτω για να δείτε τι είπαν μόλις χθες οι Ευρωπαίοι για το "νέο Κατάρ της Ευρώπης":
Κύπρος: Αμεσα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης ζητεί η Κομισιόν 
Έκκληση προς την Κύπρο να υιοθετήσει άμεσα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης απευθύνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία εκτιμά ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας θα διαμορφωθεί στο 4,8% το 2012. 
Τα στοιχεία που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφορικά με τις προβλέψεις της Κομισιόν για το 2012 δείχνουν ότι η Κύπρος μπαίνει πλέον σε «βαθιά νερά» επιτήρησης από τις Βρυξέλλες. 
Αυτά για το "νέο Κατάρ της Ευρώπης" με το οποίο ο Κικίλιας σαν πολιτικάντης του 1960 παραμυθιάζει το πόπολο ότι θα κάθεται και θα εισπράττει απ'τα πετρέλαια...

Αφού δεν το έχεις ρε φίλε! Άστο να πάει στο διάλο το γαμημέ@@