17 Νοεμβρίου 2011

Μartin Schultz:«...άτομο χαμηλού πνευματικού επιπέδου» ο Πρόεδρος!

Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στο MEGA την 15/11/11. Πρόεδρος Σοσιαλιστών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μartin Schultz: «Τον Καρατζαφέρη τον γνωρίζω από τότε που ήταν ευρωβουλευτής. Πρόκειται για άτομο χαμηλού πνευματικού επιπέδου».

Τηλεπρόεδρε σ’έχει πάρει είδηση όλη η Ευρώπη. Δεν φταίμε εμείς. Εσύ φταις με τις κοπάνες σου-έχεις απολυτήριο λυκείου;-μόνος σου το ομολογείς. Τα ξέχασες; Για διάβασε εδώ: «Εκείνη την εποχή, μ’ενδιέφερε να ξεφύγω από την ανωνυμία. Τότε ανακάλυψα στοιχεία «λίντερ» μέσα μου. Συνειδητοποίησα ότι μ’ένα πακέτο τσιγάρα «Ντελίς», έκανα ότι ήθελα στη τάξη. Παιδιά έχω τσιγάρα, τους έλεγα, κάνουμε κοπάνα; Και μ’ακολουθούσαν». Γιώργος Καρατζαφέρης, βουλευτής Ν.Δ – «Ελεύθερος Τύπος» Έξτρα 26/4/94

Επειδή σε βλέπαμε τι «ταλέντο» είσαι, κρατάγαμε αρχείο. Άλλωστε εμείς οι εθνικιστές, έχουμε ανδρωθεί μέσα στην άνυδρη έρημο της μεταπολιτεύσεως. Έχεις κάνει και άλλες δηλώσεις, αυτές εν καιρώ. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις το «σκούπισμα» - Ν.Φάκελοι Παπαχελά 14/11/2011: «…μου πήρε 10 χρόνια να καθαρίσω το κόμμα» - μάλλον τα σκουπίδια για σένα είναι οι εγκλωβισμένοι τίμιοι Έλληνες πατριώτες, που είναι η σειρά τους για κοπάνα από το τηλεκόμμα σου.
Υ.Γ.: Εσείς κοινοβουλευτικά μου «λιντεράκια», τι λέτε για τον «μπαμπά» σας, τον MEGA «λίντερ»; Ενδιαφέρουσα θα ήταν η άποψη του «ακαδημαϊκού» ογκόλιθου της πολιτικής σκέψης, του αστερία του «βαθέως κάμπου», τώρα που συνάντησε το «βαθύ ΠΑΣΟΚ».

Παν. Αλτζερίνος – Γρηγοράκης
Απόστρατος Αξιωματικός – Τομέας Λάρισας

http://xavolos.blogspot.com/2011/11/artin-soults.html