11 Νοεμβρίου 2011

Στην Ιπποκράτους ο Γ.Παπανδρέου

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αυτή την ώρα ο απερχόμενος πρωθυπουργός.

Υπάλληλοι των γραφείων αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τον Γιώργο Παπανδρέου.

Δίπλα του βρισκόταν ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης αλλά και ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χαιρέτισε όλους τους παρευρισκόμενους και υποδέχθηκε στο γραφείο του όλους τους παριστάμενους βουλευτές. Μετά την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν ο Γιώργος Παπανδρέου ανέβηκε στο γραφείο του μαζί με τον γραμματέα του κόμματος.

Λίγο αργότερα αφίχθη στην Ιπποκράτους ο γ.γ. της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Λουίς Αγιάλα, με τον οποίο ο κ. Παπανδρέου είχε πριν την κατ' ιδίαν συνάντησή τους ένα σύντομο διάλογο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μεταξύ όσων παρευρέθησαν στην Ιπποκράτους, ήταν οι βουλευτές Άννα Νταλάρα, Αφροδίτη Παπαθανάση, Μαρία Θεοχάρη, Θανάση Οικονόμου, Λάμπρο Μίχο, τους στενούς συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Ν. Αθανασάκη, Γ. Ελενόπουλο, Κ. Θέο, Ν. Ζιώγα, ενώ από τα στελέχη του Κινήματος ήταν εκεί οι Αντιγόνη Δημητριάδη, Πωλίνα Λάμψα, Κώστας Ασκούνης και Πέτρος Λάμπρου.

Σήμερα 11 Νοεμβρίου λήγει και τυπικά η θητεία του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ και ήδη ορισμένα στελέχη του έχουν ζητήσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη διαδοχή του.



real.gr