28 Νοεμβρίου 2011

Τέρμα το κολέγιο, αναλαμβάνει δράση το "πεζοδρόμιο": Ο Μαρινάκης «επιστράτευσε» τον Σάββα Θεοδωρίδη

Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο στον Ολυμπιακό να κρατούν χαμηλούς τους τόνους, αφού ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη, ωστόσο, σε διοικητικό επίπεδο, η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, φαίνεται ότι φέρνει ραγδαίες εξελίξεις. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η επαναφορά του Σάββα Θεοδωρίδη στην ΠΑΕ για να αποτελέσει τον σύνδεσμο μεταξύ διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος.

Στην ουσία πρόκειται για έναν παράγοντα που το έργο του φάνηκε τα χρόνια της διοίκησης του Σωκράτη Κόκκαλη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, φαίνεται ότι εκτιμάει ιδιαίτερα τις ικανότητες του. Έτσι, αποφάσισε να τον εντάξει στο σύνολο των ανθρώπων που περιβάλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Ένας παράγοντας γεμάτος παραστάσεις, εμπειρία και... επαφές που μπορεί να φανούν χρήσιμες στον Ολυμπιακό ιδιαίτερα σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, αφού δεν είναι λίγοι στο Λιμάνι αυτοί που πιστεύουν ότι η ομάδα φέτος δεν τυγχάνει της καλύτερης μεταχείρισης από τη διαιτησία.

Ο Θεοδωριδης τα κατάφερε περίφημα στο παρελθόν στην προσπάθεια του να «προστατεύσει» την ομάδα από κακές διαιτησίες. Η συνεργασία των δύο πλευρών, αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες με ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Εξάλλου, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, στην πρώτη θητεία του Ισπανού στον Πειραιά επί Κόκκαλη και από τότε διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και ποντάρει στον Θεοδωρίδη εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η επαναφορά του έμπειρου παράγοντας σε πόστο στην ΠΑΕ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χάνει μέρος της δικής του δουλειάς (ευθύνης) ο Τάσος Μητρόπουλος, αλλά

Newsroom ΔΟΛ