28 Νοεμβρίου 2011

Αντί να πάρουν Ροναλντίνιο κινδυνεύουν να χάσουν και τον Λέτο!

Οι κακές εμφανίσεις του Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατασαράι έχουν κάνει τη διοίκηση να ψάχνεται και σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον Σεμπάστιαν Λέτο!

Η ελληνική αγορά (και δη οι παίκτες των «αιώνιων») φαίνεται ότι ελκύει τους Τούρκους, αφού η ιστοσελίδα «internetspor.com» αναφέρει πως η «τσιμ-μπομ» έχει ήδη κάνει μια διερευνητική επαφή με τον Αργεντινό, ενώ τονίζει πως ο προπονητής της ομάδας, Φατίχ Τερίμ, του έχει πει πως θα κατατεθεί πρόταση άμεσα για την απόκτησή του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο εκπρόσωπος του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο έχει κιόλας στα χέρια του προσφορά από την τουρκική ομάδα, ενώ όπως σημειώνουν οι Τούρκοι και ο ίδιος ο παίκτης είναι πολύ θετικός στη μετακίνησή του στη «Γαλατά» και το τουρκικό πρωτάθλημα.

Είναι δε αξιοσημείωτο πως ο συνάδελφος που υπογράφει το ρεπορτάζ τονίζει πως «λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να καλύψει τους μισθούς του παίκτη».

Πως έχουν τα δεδομένα; Ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Παναθηναϊκό και άρα αν όλα τα παραπάνω έχουν βάση τότε πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά και οι «πράσινοι».

Ωστόσο, είναι γνωστό πως η ΠΑΕ ακολούθησε σφιχτή πολιτική στα οικονομικά της το καλοκαίρι και μετά την πώληση του Σισέ και τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είχε «παίξει» και το σενάριο της πώλησης του Αργεντινού.

Αυτό δε συνέβη και λόγω της θέλησης του ίδιου του παίκτη, που δεν πήρε στα χέρια του πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Ένα στοιχείο κάπως ενθαρρυντικό για τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι πως η στήριξη που παρέχουν στην ομάδα με την μαζική παρουσία τους στο γήπεδο έχει «ζεστάνει» τα ταμεία.

Παρόλα αυτά όλα τα ενδεχόμενα είναι «ανοιχτά» μέσα σε ένα περιβάλλον γενικευμένης οικονομικής κρίσης, όπου τα δεδομένα είναι πάρα πολύ ρευστά και ευμετάβλητα.

ΣΚΑΙ