03 Νοεμβρίου 2011

Επέμβαση καρδιάς η λύση για τον Κασάνο

Σε καρδιοχειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί αύριο, Παρασκευή ο Αντόνιο Κασάνο, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τις τελευταίες 72 ώρες αποκάλυψαν πως το ισχαιμικό εγκεφαλικό που υπέστη οφείλεται σε τρύπα στην καρδιά.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν και πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Αντόνιο Κασάνο. Οι γιατροί της Πολυκλινικής του Μιλάνου εντόπισαν μία τρύπα ανάμεσα στους δύο κόλπους της καρδιάς του 29χρονου ποδοσφαιριστή απ' όπου κατάφερε να περάσει ένας μικρός θρόμβος ο οποίος είναι υπεύθυνος για το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της Μίλαν από τη Ρώμη, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρόμα το ξημέρωμα της Κυριακής.

Ο πάντα αισιόδοξος αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε πως «η καριέρα του δεν διατρέχει κίνδυνο. Θα χρειαστεί μερικούς μήνες για να αναρρώσει. Το διάστημα θα είναι πιθανόν μεταξύ τεσσάρων και έξι μηνών. Οι γιατροί είναι αυτοί που θα αποφασίσουν. Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι λείπει από το ποδόσφαιρο αλλά του είπα πως θα του κρατήσω τη θέση του ζεστή».