22 Νοεμβρίου 2011

ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ

Κάλεσμα για συμμετοχή και νίκη στις επιμελητηριακές εκλογές, μέσα από τη στήριξη των φιλελεύθερων ψηφοδελτίων απευθύνει η ΝΔ Θεσσαλονίκης σε όλους τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες και αυτοαπασχολουμένους της περιοχής μας. Οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας στο Επαγγελματικό, το Βιοτεχνικό και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα κρίστιμες γιατί τοποθετούνται σε μία ιδιαίτερη και ιστορική πολιτική και οικονομική συγκυρία.

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες καλούνται να επιλέξουν τους ανθρώπους εκείνους που θα τους εκπροσωπούν απέναντι στην κυβέρνηση και τους άλλους θεσμικούς φορείς. Μπροστά τους έχουν τις υγιείς δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, τους ανθρώπους που έχουν μέσα στο ιδεολογικό τους DNA τη φιλελεύθερη οικονομία και την ιδιωτική πρωτοβουλία και από την άλλη πλευρά τους ανθρώπους που, λόγω της καταστροφικής δράσης των «συντρόφων» τους η χώρα σύρθηκε στο Δ.Ν.Τ. και πολύ πρόσφατα έχασε κάθε στοιχείο αξιοπιστίας από τα καμώματα του τέως πρωθυπουργού.

Η επιλογή λοιπόν για τον κάθε επαγγελματία, επιχειρηματία ή αυτοαπασχολούμενο είναι πολύ συγκεκριμένη: πρέπει να δώσει δύναμη στις δυνάμεις της δημιουργίας.

Αυτά τονίστηκαν σε σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων. Οι βουλευτές Στ. Καλαφάτης, Γ. Ιωαννίδης και Σ. Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης Παν. Ψωμιάδης, οι αντιπεριφερειάρχες Απ. Τζιτζικώστας και Ευθ. Φωτόπουλος, οι επικεφαλής των υποστηριζομένων από τη ΝΔ ψηφοδελτίων Μιχάλης Ζορπίδης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος και πολλά στελέχη συζήτησαν θέματα γύρω από την καλύτερη οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας. Προήδρευσε ο Γιώργος Σουφλιάς, Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ. Πεποίθηση όλων ήταν ότι η νίκη στα επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης θα είναι η πρώτη νίκη πριν από αυτήν που θα φέρει τη Νέα Δημορατία στην εξουσία, κάτι που αποτελεί τη μοναδική πιθανότητα να κινηθεί η Πατρίδα μας σε δρόμους της ανάπτυξης και της ευημερίας.