22 Νοεμβρίου 2011

Ο Προδότης Φερνάντο Σάντος

Ο Πορτογάλλος προπονητής της Εθνικής ομάδας του Λαμπρακιστάν, Φερνάντο Σάντος, μιλώντας σε μέσα της Πορτογαλίας για τη ζωή στο Λαμπρακιστάν είπε ότι η είσοδος του ΔΝΤ ήταν καταστροφική ενώ χαρακτήρισε τον χαράτσι Βενιζέλου στα ακίνητα ως κτηνωδία.

Ο Φερνάντο Σάντος προφανώς δεν έχει καταλάβει που ζει και φυσικά ούτε βλέπει MEGA. Μιλώντας κατ αυτό τον τρόπο σε ξένα ΜΜΕ διασύρει την αγωνιώδη προσπάθεια της Χούντας να “σώσει την πατρίδα”.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο Φερνάντο Σάντος κάνει πόλεμο στην Χουντική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ματιού, η Χουντική κυβέρνηση Παπαδήμου & Σία σκέφτεται να πάρει αυστηρά μέτρα εναντίον του αχάριστου προπονητή με πρώτη σκέψη την άμεση απέλαση.

Κυβερνητικοί παράγοντες της Χούντας όμως τονίζουν οτι, λόγω της επιτυχημένης πορείας του στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας, ίσως θα πρέπει να ληφθούν πιο μετριοπαθείς ποινές εναντίον του προδότη Πορτογάλου:

- Υποχρεωτική παρακολούθηση εκπομπών του Καμπουράκη και του Χασαπόπουλου σε video για τουλάχιστον 12 ώρες ημερησίως. Εξαιρούνται οι μέρες που η Εθνική έχει προπόνηση.

– Κλείδωμα των καναλιών της τηλεόρασής του στο Mega. Αλλαγή καναλιού θα επιτρέπεται μόνο στο ΣΚΑΙ και μόνο τις ώρες που ο σφουγγοκωλάριος του Παπαδήμου, Μπάμπης Παπαδημητρίου κάνει οικονομικές αναλύσεις.

- Τέλος προτάθηκε και η (σκληρή) ποινή της υποχρεωτικής παρακολούθησης των συσκέψεων μεταξύ Μιχάλη και Άδωνι στο υπουργείο Ναυτιλίας, αν και η ποινή κρίθηκε εξαιρετικά ακραία και σαδιστική.

amantomatimou.wordpress.com