24 Νοεμβρίου 2011

Επιμένει ότι θέλει να φύγει ο Κοντρέρας

Συνέχεια στο σενάριο της επιστροφής του στη Χιλή, έδωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας, με νέες δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας (στην ιστοσελίδα «latercera.com»), διευκρινίζοντας, όμως, ότι «δεν έχω κάνει καμία διαπραγμάτευση με τους ανθρώπους της Κόλο Κόλο». Επιθυμία του Χιλιανού αμυντικού, πάντως, είναι να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά όπως τονίζει «δεν εξαρτάται από εμένα».

Ο Κοντρέρας επεσήμανε πως η μεταγραφή του στην Κόλο Κόλο δεν εξαρτάται από τον ίδιο: «Αυτό που λέω είναι δόξα τω Θεό που οι πόρτες της Κόλο Κόλο είναι ανοιχτές. Εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στη Χιλή. Σέβομαι την ομάδα που με ανέδειξε και πρέπει να πω ότι θα ήθελα να γυρίσω πίσω. Ενδιαφέρομαι, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα», τόνισε ο Χιλιανός στόπερ.

Όσο για τα προβλήματα που είχε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, κατά την επιστροφή του από τη Χιλή και την απουσία του από το ματς με τον Παναιτωλικό, είπε: «Στην πραγματικότητα είχα προβλήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στον ΠΑΟΚ εξοργίστηκαν από αυτά που γράφονται. Σέβομαι τoν ΠΑΟΚ και δεν θέλω να του δημιουργήσω κανένα πρόβλημα».

Ο Κοντρέρας αποκάλυψε ακόμη ότι έχει προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, ενώ τόνισε πως για να επιστρέψει στην Κόλο Κόλο πρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης πρόσθεσε πως: «Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το συμβόλαιο μου για δύο ακόμη χρόνια. Πάντως, μου δίνουν την ευκαιρία ακόμη να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Έχω προσφορές από ευρωπαϊκούς συλλόγους και τη Μέση Ανατολή».