25 Νοεμβρίου 2011

Βίντεο:Παράνομα μέσ' στον αγωνιστικό χώρο: Η απίστευτη ιστορία ενός Ιρλανδού φιλάθλου

Ο 27χρονος Ιρλανδός Conor Cunningham ταξίδεψε με 10 φίλους του στον πρώτο αγώνα στην Εσθονία για τα πλέιοφ των προκριματικών του ΕURO 2012. Ταξίδεψε χωρίς εισιτήριο και ενώ οι υπόλοιποι φίλοι βρήκαν αυτός δεν μπορούσε να βρει ούτε στη μαύρη αγορά. Την μέρα του αγώνα πήγε απ' το πρωί έξω απ' το γήπεδο για αναζήτηση εισιτηρίου. Αντί για εισιτήριο όμως βρήκε μια πόρτα ανοικτή. 

Τρύπωσε στα αποδυτήρια του γηπέδου και κάπου βρήκε μια προπονητική φόρμα της Εσθονίας και μια τσάντα με μπάλες. Φόρεσε τις φόρμες, έβαλε την τσάντα στον ώμο και περίμενε μέσα στο στάδιο μέχρι το βράδυ που άρχισε ο αγώνας τον οποίο παρακολούθησε όπως δεν είχε φανταστεί στα πιο τρελά του όνειρα: από τη γραμμή του άουτ και ανάμεσα στους δύο πάγκους!



Κάποια στιγμή μάλιστα ο 4ος διαιτητής τον έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο επειδή περνούσε μπροστά απ' τους πάγκους και τραβούσε βίντεο με το κινητό και για "τιμωρία" τον έστειλε στην πρώτη σειρά των θεατών :):



Μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύριζε με τους παίκτες της Ιρλανδίας, παρόλο που φορούσε τη φόρμα της Εσθονίας. Φυσικά όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο μόλις τους έλεγε ποιος είναι και πως βρέθηκε εκεί, αυτοί γέλαγαν:



Τέλος κατέβηκε με τους παίκτες της Ιρλανδίας και παραλίγο να δώσει και συνέντευξη:



Απίστευτος πραγματικά ο τύπος που καθώς η Ιρλανδία προκρίθηκε στο EURO 2012, ετοιμάζεται να πάει και στην Ουκρανία/Πολωνία