01 Νοεμβρίου 2011

Γιατί οι γυναίκες ρίχνουν τον ΓΑΠ; Και θα σωθεί τελικά η καούκα της Μιλένας;

Έκπληξη ασφαλώς προκάλεσε το γεγονός οτι οι πρώτοι βουλευτές που έσπευσαν να αποκηρύξουν τον Πανύβλακα του Καστριού ήταν αποκλειστικά γυναικείου φύλου. Την αρχή έκανε η Μιλένα Αποστολάκη, και ακολούθησαν η Τόνια Αντωνίου, η Βάσω Παπανδρέου και άλλες δοσίλογες.

Το γεγονός απασχόλησε ιδιαίτερα το επιτελείο του Αμαν Το Μάτι μου, το οποίο έψαξε το θέμα στο βάθος και σας παρουσιάζει τις πραγματικές αιτίες της απρόσμενης αυτής εξέλιξης:

Το πρόβλημα ξεκίνησε και κορυφώθηκε με τις συνεχείς διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων που έκαναν την ζωή των δοσίλογων κόλαση. Τα εκατόν πενηντα τόσα ανδρείκελα αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα αφού, όπως είναι γνωστό όπου εμφανιστούν πέφτουν αυγά, γιαούρτια και φάπες (εκτός και αν βρίσκονται στη ζεστή αγκαλιά των στούντιο του Mega).

Οι μεν άνδρες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απέδειξαν και στο παρελθόν την ανδρεία τους αντιμετωπίζοντας με σθένος μπινελίκια, αγελαδίτσες και Μιμίκους ημέρας.

Πλην όμως, οι βουλευτές που ανήκουν στο ασθενές φύλο είχαν τεράστιο πρόβλημα.

Διοτι, και να φάει ένα αυγό ο Κακλαμάνης στην καράφλα δεν τρέχει και τίποτα, άσε που ενδεχομένως να θρέψει και την αδύναμη τρίχα.

Φαντάσου όμως να είσαι η Μιλένα Αποστολάκη ή η Εύα – έχω τον Σοσιαλισμό στην ούγια, είχα δάσκαλο τον Βούγια – Καϊλή και μόλις να έχεις βγει από Κολωνακιώτικο κομμωτήριο μετά από βαφή, ανταύγεια και μάσκα μαλλιών.

Και να έχεις πληρώσει και όσο παίρνει ένας συνταξιούχος μέσα σε ένα χρόνο.

Και εκεί που περπατάς αμέριμνη στην Πατριάρχου Ιωακείμ, χαμένη στις σκέψεις και στα οράματα του Σοσιαλισμού, να εμφανιστεί ο πάσα ένας και να σου αμολήσει μια αγελαδίτσα με χαμηλά λιπαρά στην καούκα!

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ!

Σήμερα λοιπόν το ποτήρι της αγωνίας ξεχείλησε. Και η μία μετά την άλλη αποφάσισαν να δράσουν.

Βαθιά, στο Σοσιαλιστικό μυαλό τους, οι σημερινές τους κινήσεις ανυποταγής μπορεί να παραμυθιάσουν τον λαουτζίκο. Να τις περάσει και αυτές για αγανακτισμένες και να σωθούν έτσι οι καούκες τους.

Το μέλλον θα δείξει αν θα το πετύχουν. Η προσπάθεια έγινε.

http://amantomatimou.wordpress.com