01 Νοεμβρίου 2011

Θα συναντηθεί και με τον Σαμαρά... στον ύπνο τουΑπό το μεσημέρι ο γνωστός κολοτούμπας τσιρίζει αλλά δεν του δίνει κανένας σημασία και εμείς δεν προλάβαμε να ασχοληθούμε μιας και υπήρχαν σοβαρότερα θέματα. Τσιρίζει πρός όλες τις πιθανές κατευθύνσεις ώστε ακόμα και αν ανοίξει η γη και καταπιεί την Ελλάδα, ο κολοτούμπας καταρρεόντας να πει: Κι αυτό μετά από δικιά μου παρέμβαση έγινε...

Και τι δεν έχει πει:

-για  τον Αντώνη Σαμαρά: «Μπροστά σε αυτό που γίνεται η αντιπολίτευση δε μπορεί να πάει ασυντόνιστη. Περιμένω την απάντηση του κου Σαμαρά. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι κάθε αποστασιοποίηση από τα γεγονότα δε βοηθάει την κατάσταση».

- για Διαμαντοπούλου, Λοβέρδο, Ραγκούση: «διαφορετικά δε θα έχει νόημα η επιστολή που έστειλαν προχθές. Όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ακόμη και η τρόικα, για να διασώσουμε την πολιτική και οικονομική διάσταση της χώρας».

- για Παπούλια: «Περιμένω πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας. Είτε για κυβέρνηση εθνικής ενότητας εντός 24 ωρών ή προκήρυξη εκλογών. Έχει πάει στο “μη παρέκει” το πράγμα».

- μέχρι και για τη G-20 είπε: «αν είναι να του τραβήξουν το αυτί, δεν υπάρχει πρόβλημα. Του έχει γίνει συνήθεια».