20 Δεκεμβρίου 2011

3 άτομα είχε ο ΓΑΠ για τα social media... και πολλούς "εθελοντές εγκατεστημένους σε ειδικό χώρο!"

Πόσα άτομα απασχολούσε ο Παπανδρέου σε facebook, twitter;
Τρία άτομα [κι αυτά πολλά είναι για twitter, facebook, άντε και την ιστοσελίδα του] απασχολούσε ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός για τα σόσιαλ μίντια (facebook, twitter, LinkedIn κ.λπ.) σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ».
Σε ανάλογη ανακοίνωση είχε προβεί νωρίτερα και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης.
 
Οπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις, τα τρία αυτά άτομα ήταν έμμισθοι υπάλληλοι και οι προσλήψεις είχαν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
 
Πάντως σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου στα σόσιαλ μίντια απασχολούνταν και ένας αριθμός εθελοντών. Επίσης αναφέρθηκε ότι στον ίδιο τομέα ενδεχομένως απασχολούνταν και άτομα από το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι αρκετά άτομα που είχαν σχέση με τις νέες μορφές επικοινωνίας ήταν εγκατεστημένα στο υπό διαμόρφωση «στρατηγείο» του Μεγάρου Μαξίμου στη Βασιλίσσης Σοφίας 15 όπου και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Για τα άτομα αυτά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το ποια μορφή απασχόλησης είχαν, ποιο ήταν το ακριβές αντικείμενο των υπηρεσιών που προσέφεραν και πώς αμείβονταν.