06 Δεκεμβρίου 2011

Αποσύρθηκε η Arboris, στάσιμος ο πρίγκιπας και ο ΠΑΟ... τρέχει

Στο σημείο μηδέν βρίσκονται ξανά τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς όπως προέκυψε από το Δ.Σ. που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, η Arboris Capital απέσυρε το ενδιαφέρον της, ενώ καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε και από την πλευρά του πρίγκιπα Αλ Σαούντ.


Έτσι, το ζήτημα του επενδυτή παραμένει στάσιμο, κάτι που ανάγκασε τον πρόεδρο Δημήτρη Γόντικα να παραδεχτεί ότι: «Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο, όπως ακριβώς ήμασταν και το καλοκαίρι. Παραμένει αβέβαιο το αν μπορεί να βγει η χρονιά...».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γόντικα:
«Συζητήθηκαν διάφορα θέματα. Στο μετοχικό, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ούτε από την έλευση των Σαουδαράβων αλλά ούτε κι από την Arboris Capital η οποία αποσύρθηκε. Θα ξέρουμε περισσότερα μέσα στον Δεκέμβρη βέβαια, αφού τρέχει ήδη μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση αλλά το ξέρουμε εδώ και καιρό πως αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα. Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο, όπως ακριβώς ήμασταν και το καλοκαίρι. Παραμένει αβέβαιο το αν μπορεί να βγει η χρονιά...».

Και συνέχισε: «Προσπαθούμε να κάνουμε σωστή οικονομική διαχείριση. Όσο για τις μειώσεις σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών, το διαψεύδω αφού δεν υπήρξε καμία συνάντηση με κανέναν παίκτη. Το ζητούμενο όσον αφορά την ομάδα είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό προφίλ που έχουμε ως τώρα».

Σε ερωτήσεις για το φημολογούμενο ενδιαφέρον τρίτης εταιρείας, ο Δημήτρης Γόντικας διέψευσε αυτό το σενάριο που κυκλοφόρησε σε διάφορα Μέσα, ενώ παράλληλα δήλωσε άγνοια και για την πρόταση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναλάβει μαζί με άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς, την οικονομική διαχείριση της ομάδας.

Θ. Γιαννακόπουλος: «Δεν βλέπω φως πουθενά»


Απαισιόδοξος ήταν όμως και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος στις δικές του δηλώσεις επισήμανε: «Δεν βλέπω φως πουθενά για τον Παναθηναϊκό. Ούτε με τους Σουλτάνους και είμαι δικαιολογημένα απαισιόδοξος. Είναι πάρα πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχει εξέλιξη και ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να εξετάζει κάτι πρόταση που του γίνεται. Θα σας τα πει όλα ο κ. Γόντικας».

Όσο αφορά την αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού» ο κ. Γιαννακόπουλος αρκέστηκε να τονίσει: «Πάντα προσπαθούμε υπάρχει ομόνοια μέσα στην ομάδα. Να είναι αγαπημένη. Να είναι όλοι μαζί και να το παλεύουν για το καλύτερο».