27 Δεκεμβρίου 2011

Τούρκοι χάκεψαν τη σελίδα της γαλλίδας εισηγήτριας του νόμου για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συνεχίζονται οι εντάσεις μεταξύ Γάλλων και Τούρκων για το νόμο που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Νεότουρκους. Μετά την ανάκληση του τούρκου πρέσβη από τη Γαλλία και τις παπαριές του Ερντογάν ότι ο πατέρας Σαρκοζί συμμετείχε στη γενοκτονία των Αλγερινών από τους Γάλλους μετά το 1945, σειρά πήραν οι τούρκοι χάκερς.

Χθες επιτέθηκαν στη σελίδα της βουλευτού που εισηγήθηκε τον περίφημο νόμο στη Γαλλική Βουλή. Η ιστοσελίδα της βουλευτού, Valérie Boyer, από το κόμμα του Σαρκοζί (UMP) εμφάνιζε χθες την εικόνα μιας τούρκικης σημαίας σε μαύρο φόντο με ένα μήνυμα στα τούρκικα και τα αγγλικά.

Οι χάκερς αφού αρνούνταν με το μήνυμά τους ότι έγινε γενοκτονία των αρμενίων κατηγορούν τους Γάλλους για γενοκτονία στην Αλγερία. Επίσης γίνονταν αναφορά στις εκλογές της επόμενης χρονιάς: "Οι Γάλλοι είστε αξιολύπητοι, που απαρνιέστε την αλήθεια προκειμένου να κερδίσετε ψήφους", ενώ αναφορά γινόταν και στους Αρμένιους της Διασποράς, οι οποίοι κατηγορούνταν σαν "δειλοί που δεν έχουν τα αρχίδ@@ να ανοίξουν τα αρχεία τους και να δούνε την αλήθεια".

Λίγη ώρα μετά την εμφάνιση του μηνύματος, η ιστοσελίδα κατέβηκε από το δίκτυο και δεν ήταν προσβάσιμη. Όπως λέει η βουλευτής Boyer, τις τελευταίες μέρες δέχεται και απειλές εναντίον της ζωής της.

Δείτε τι έλεγε το μήνυμα των τούρκων χάκερς: