14 Δεκεμβρίου 2011

Η Μούσχουρη είναι ο μόνος πολίτης της χώρας που αρνήθηκε τη σύνταξή της...αλλά τα ζώα θέλουν Πάγκαλο να τους πηδάει...

Βγαίνει ο κάθε κομπλεξικός που αναγνώρισε τον εαυτόν του στις δηλώσεις της Μούσχουρη και βγάζει τ' απωθημένα του...για έναν άνθρωπο που είναι ο μόνος που αποποιήθηκε τη σύνταξη που έπαιρνε από το κράτος προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα!!! Ποιος κερατάς το έχει κάνει αυτό; Έναν μόνο!Μόνο έναν δείξτε! Προφανώς δεν είναι τυχαίο αλλά μας αξίζει ο Πάγκαλος που μας γαμά@@ 30 χρόνια και θα μας γαμά@@ μέχρι να πεθάνει. Διαβάστε τι έγραφε πέρσι η espresso για την επιστολή με την οποία αρνήθηκε τη σύνταξη λόγω των προβλημάτων της χώρας τη ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι προχωρούσαν σε αγωγές εναντίον του δημοσίου για να πάρουν και αναδρομικά:

Μαθήματα αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς από μια γνήσια Ελληνίδα... Δεν θέλει σύνταξη η Νανά Μούσχουρη! Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ερμηνεύτρια χθες, με επιστολή που έστειλε στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, του ζήτησε να απαλλαγεί από τη σύνταξη που λαμβάνει από το κράτος ως πρώην ευρωβουλευτής.

Η δυναμική Κερκυραία καλλιτέχνις επιτέλεσε χρέη ευρωβουλευτή κατά την περίοδο 1994-1999 και δικαιούται τη σύνταξη, αλλά αποφάσισε να την αποποιηθεί προκειμένου να βοηθήσει το κράτος, που περνάει από τις «συμπληγάδες» της Κομισιόν και των υπόλοιπων Ευρωπαίων εταίρων... H Νανά ζήτησε από τον κ. Παπακωνσταντίνου να κρατούνται τα χρήματά της από το Λογιστήριο του κράτους έως ότου ορθοποδήσει η χώρα. Επιθυμεί να βάλει το δικό της λιθαράκι για την Ελλάδα και οικονομικά, αφού τώρα βρίσκεται στο ναδίρ.

«Παρακολουθώ με αγωνία τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ως πολίτης αυτής αισθάνομαι την ανάγκη να βοηθήσω», λέει στην επιστολή και προσθέτει: «Θεωρώ ότι είναι χρέος μου απέναντι στην πατρίδα μου, η οποία με τίμησε με το αξίωμα του ευρωβουλευτή, να παραιτηθώ από τη σύνταξη που λαμβάνω από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους λόγω της θητείας μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέχρι η χώρα να εξέλθει από την οικονομική κρίση, ώστε να μην επιβαρύνω τον κρατικό προϋπολογισμό. Ελπίζω με τη συνδρομή όλων μας -στο μέτρο που ο καθένας μπορεί, στη θέση στην οποία βρίσκεται και πάντα με γνώμονα τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης- ότι σύντομα η χώρα μας θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία».

Με αυτή την επιστολή (που απέστειλε από τη Γενεύη, όπου βρίσκεται) η Νανά Μούσχουρη πέρασε και το δικό της μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες.

Η διάσημη καλλιτέχνις έχει αποδείξει πολλάκις τον πατριωτισμό της. Άλλωστε, δεν της χρειάζεται η σύνταξη. Ως γνωστόν, το 2008 η Νανά Μούσχουρη ήταν -σύμφωνα με οικονομικά περιοδικά- στη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες της Ευρώπης. Έτσι, τώρα εκτός από πρέσβειρα του ελληνικού πολιτισμού στον κόσμο, δίνει και το καλό παράδειγμα...


ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ
www.espressonews.gr