14 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η υπουργός ονειρεύεται αρχηγιλίκια

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή συνέντευξη της Άννας Διαμαντοπούλου στο ΣΚΑΙ:

"Σε αυτή την περίοδο δεν μπορεί να είσαι Υπουργός και να κάνεις και άλλα πράγματα. Πρέπει να είσαι απερίσπαστος να κάνεις αυτό που πρέπει. Δεν υπάρχει υπουργείο που τα προβλήματα δεν είναι καταιγιστικά και σε καθημερινή βάση. Όχι Υπουργός και υποψήφιος αρχηγός. Τώρα είμαι Υπουργός. Δεν πρέπει να εμπλέξουμε τα στελέχη αυτής της κυβέρνησης με τα εσωκομματικά των κομμάτων.

Βεβαίως πρέπει τα κόμματα –και το ΠΑΣΟΚ- να κάνουν γρήγορα και σωστά αυτά που πρέπει, όμως αυτό που ενδιαφέρει τη χώρα και το λαό τώρα είναι τι θα κάνει η κυβέρνηση".
Σχόλιο Ρήση: Πάει η υπουργός, ονειρεύεται αρχηγίες. Τώρα δεν ενδιαφέρεται γιατί οι δημοσκοπήσεις την δείχνουν στο 4% και πάνω μόνο από τον Ραγκούση. Αργότερα όμως αφού τελειώσει η σχολική χρονιά χωρίς βιβλία σε κάποια μαθήματα, τότε θα θέσει υποψηφιότητα απερίσπαστη. Το καλό είναι πως κατηγορεί τους πρυτάνεις για εξουσιομανία. Ποιος; Ένας άνθρωπος που διορίστηκε νομάρχης στα 25 και δεν έχει περάσει από καμία ουσιαστική κρίση πέρα από τις ελεγχόμενες από τα ΜΜΕ εκλογές. Χαρακτηρίζει εξουσιομανείς διαπρεπείς επιστήμονες, που όσο και αν ανελίχθηκαν χρησιμοποιώντας κυρίως τον δικό της κομματικό μηχανισμό, έχουν περάσει από κρίσεις για τα προσόντα τους πολλές φορές. Είχε δίκιο ο Πελεγρίνης που είπε: "Δεν μιλάω με σένα, δεν μας ενδιαφέρεις εσύ". Η κυρία υπουργός, τώρα που της τελείωσε το παραμύθι της Μπίλντεμπεργκ γνωρίζει την πλήρη απαξίωση. Και θα σπεύσει να πλασαριστεί σε κάποια από τις ομάδες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, αλλά ίσως τότε να μην την θέλει κανείς από τους διεκδικητές στο πλευρό του.

http://riseis.blogspot.com/2011/12/blog-post_5430.html