05 Δεκεμβρίου 2011

Άγγελος απ' τα παλιά: "Δύσκολα τα πράγματα παλικάρια μου"

Την πρώτη γεύση από τους νέους του παίκτες πήρε ο Αγγελος Αναστασιάδης στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μίλησε στα αποδυτήρια για 20 περίπου λεπτά και μετά εξήλθε με τους παίκτες στο βοηθητικό για να ξεκινήσει την κυρίως δουλειά.

"Είναι δύσκολο τα πράγματα παλικάρια μου, γιατί δεν παίζετε καλά. Δεν φταίνει οι προπονητές, εσείς φταίτε που έχετε μεγάλες δυνατότητες και δεν τις έχετε δείξει. Κομμένα τα πολλά λόγια, αρχίζει η σκληρή δουλειά. Στόχος είναι η σωτηρία με την βοήθεια του Θεού και της Παναγιάς", ήταν μερικά από τα λόγια του Αναστασιάδης στους παίκτες.

Λακωνικός ήταν στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ, όπου ευχαρίστησε προσωπικά τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη του και τόνισε στους δημοσιογράφους: "Δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να δουλέψουμε. Θα σας παρακαλέσω, να μην μας ενοχλήσετε άλλο...".

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν παρέλειψε να πάρει την ευχή από τον ιερέα που βρέθηκε στο ΠΕΑΚΙ, ενώ μια εικόνα της Παναγίας δεσπόζει πλέον από σήμερα στα αποδυτήρια του ΠΑΣ.

Τον Θεσσαλονικιό προπονητή υποδέχτηκαν έξω από τα αποδυτήρια η σύζυγος του κ. Χριστοβασίλη, Χαρίκλεια, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Σουκουβέλος και ο γενικός διευθυντής Πασχάλης Μόσχογλου, ενώ πριν την προπόνηση ο κ. Αναστασιάδης γνώρισε και όλους τους εργαζόμενους στα γραφεία.

Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο, ενδεχομένως παρόντος και του προέδρου που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται σήμερα στα Γιάννενα.

Η έλευση Αναστασιάδη συνεπάγεται και αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο. Βοηθός προπονητή και γυμναστής αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και γυμναστής τερματοφυλάκων ο κ. Απόστολος Τερζής. Για το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα πρόσωπα ακόμα δεν είναι γνωστό, αλλά ο κ. Νιαρχάκος πιθανότατα μένει στο επιτελείο.

  sport.gr