09 Δεκεμβρίου 2011

Η Σάντυ χρειάζεται τη βοήθεια μας: Έχει μια απορία και θέλει να βοηθήσει τον Αντώνη Σαμαρά

Αγαπητό dexiextrem,

Όλοι ξέρουμε ότι είσαι το κορυφαίο δεξιό blog, που διαβάζει όλη η Ν.Δ. (dexiextrem: να ευχαριστήσω πάλι τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ χάρη στον οποίο σήμερα ξεπεράσαμε για πρώτη φορά τις 27.000 μοναδικούς επισκέπτες!!) Στη Συγγρού, όλοι οι υπολογιστές είναι μέρα νύχτα συντονισμένοι στο αγαπημένο μας dexiextrem. Φυσικά γνωρίζεις ότι αυτό οφείλεται στη συνεπή έντιμη στάση σου, καθώς εσύ δεν είσαι δημοσιογράφος, έχεις τεράστια αναγνωσιμότητα στο χώρο του κόμματός μας και σε διαβάζουμε για να "παίρνουμε κλίμα" από την κοινωνία. Για αυτό και τολμώ να ζητήσω τη γνώμη σου για το εξής περιστατικό:

Ο Πρόεδρος του κόμματός μας Αντώνης Σαμαράς, έμαθε από έντιμους συνεργάτες του, ότι υπάρχουν δύο άνθρωποι δίπλα του, που ρουφιάνευαν ασύστολα, ό,τι γινόταν μέσα στο κόμμα, σε έναν δημοσιογράφο που όλοι στη Συγγρού, αποκαλούν "ηλίθιο". Δεν ξέρω για ποιόν μιλάνε, αλλά είδα τον πρόεδρο εξαιρετικά εκνευρισμένο, όταν έμαθε από τον ψηλό. ότι ο χαφιές είναι ο Μ. και ο βοηθός χαφιέ ο Α. Του πήγαν του προέδρου κι ένα μάτσο εκτυπώσεις από το blog του "ηλίθιου" κι ο πρόεδρος με φώναξε και ζήτησε τη γνώμη μου. 

Κι εδώ, θέλω να με βοηθήσεις να απαντήσω στην ερώτηση του κ.Σαμαρά:

Μου λέει λοιπόν ο Πρόεδρος:

Σάντυ μου, πώς να τον πλακώσω τον αρχιχαφιέ, που ρουφιάνευε στον ηλίθιο; διάλεξε:


α) με μπουνιές;
β) με κλωτσιές;
γ) με βρυσιές;

Εσύ τι θα διάλεγες αγαπητέ μου;

Φιλούδια

Σάντυ B. εργαζόμενη στη Συγγρού

Υ.Γ. Την Τρίτη, θα σου στείλω ένα φοβερό περιστατικό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα κι έχει σχέση με τον βοηθό εκβιαστή και τον "γεματούλη" κοτοπουλάκο.

dexiextrem: Σάντυ σε ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Περιμένουμε τις αποκαλύψεις σου, που ξέρουμε ότι θα είναι καυτές, καθώς εσύ ξέρεις από πρώτο χέρι τι γίνεται. Τα ονόματα που μας έδωσες ολόκληρα τα κόψαμε, γιατί τους έχουμε εκπλήξεις! Και δεν θέλουμε να τις χαλάσουμε. Την επόμενη βδομάδα, θα τις πάρουν μαζεμένες !

Όσο για το ερώτημα, στο οποίο θέλεις τη βοήθειά μας, το αφήνουμε στους αναγνώστες να σου προτείνουν. Γιατί, εμείς, ξέρεις έχουμε σχόλια και επικοινωνία με τον κόσμο. τι λέτε φίλοι μου;

Τα α, το β, ή το γ;