22 Δεκεμβρίου 2011

Το χαβά του ο Mike: Διήμερες διακοπές στη Δανία δήθεν για προσέλκυση επενδύσεων για τη Δανία του Νότου

[Μέχρι τώρα έχει πάει σε ένα κάρο ευρωπαϊκές χώρες χωρίς κανέναν αποτέλεσμα... και πως να υπάρξει αποτέλεσμα όταν μελέτες μας δείχνουν σαν την πιο επικίνδυνη χώρα για επενδύσεις στην οποία ζουν και βασιλεύουν οι Φωτόπουλοι ή το ΠΑΜΕ που ανοιγοκλείνουν επιχειρήσεις όπως γουστάρουν;]

Πρόσκληση για επενδύσεις στην Ελλάδα απύηθυνε προς του Δανούς βιομήχανους και επιχειρηματίες ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Κοπεγχάγη το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με σημαντικούς κυβερνητικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες, με απώτερο στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε την Τρίτη στη διάσκεψη «European Business Daily», στην οποία προσκλήθηκε από την Ομοσπονδία Βιομηχανιών Δανίας. Στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ομοσπονδίας.

«Σας προσκαλώ να υποστηρίξετε την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, τώρα που το πρόγραμμα προσαρμογής εισέρχεται σε μια νέα φάση και έχει ως κύριο στόχο να δώσει σαφή αποτελέσματα στους τομείς της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης», είπε στην ομιλία του.