15 Οκτωβρίου 2011

Ο Σακασβίλι αφαίρεσε από αντίπαλό του την υπηκοότητα... έπρεπε να το 'χε κάνει και ο Καραμανλής


Ο Πρόεδρος της Γεωργίας Mikhail Saakashvili (φώτο αριστερά στο κέντρο από επίσκεψη, όπου τα είδε όλα, στο Γκόρι το 2008 στον πόλεμο με τη Ρωσία για την Οσσετία) υπέγραψε α διάταγμα που αφαιρεί από έναν βασικό του αντίπαλο την υπηκοότητα της Γεωργίας. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του επιχειρηματία Bidzina Ivanishvili το διάταγμα υπεγράφη στις 11 Οκτωβρίου, ενώ η αρμόδια υπηρεσία δήλωσε ότι πολίτες με δύο υπηκοότητες χάνουν αυτή της Γεωργίας.

Γελοιογράφος σατιρίζει τον Βουδιστή Steve Jobs

Πολλοί γελοιογράφοι παρουσίαζαν τον Steve Jobs μετά τον θάνατό του, στον παράδεισο και τον Αγ. Πέτρο να τον υποδέχεται με iPad. Κάποιοι κρυόκωλοι (τσι, ζεν, φενγκ σούι, κάρμα κ.λπ παπαριές) ζήτησαν να σεβαστούν το ότι ήταν Βουδιστής... και ο γελοιογράφος Matt Bors τους έκανε τη χάρη:

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

     Μόλις γύρισα από το Σύνταγμα. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Μέχρι τώρα δεν σας είχα γράψει τίποτα για τους "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ"της Ελλάδας.
    Τι είδα σήμερα?. Τα πάντα. Χάμπουργκερ,σουβλάκια,χοτ ντόγκ, άφθονη μπύρα και κρασί, ορχήστρες,χορούς ζευγαράκια να μπαλαμουτιάζονται εδώ και εκεί,αλλοδαπούς με καθρεπτάκια και φακούς,τι να σας γράφω τώρα.
    Όλοι με ένα βλέμμα χαρούμενο και απλανές,άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ,τεμπελχανάδες και κοπρόσκυλα σαν τον ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ.
    Τελικά το ΠΑΣΟΚ σας προσέχει ρε αχάριστοι.
     Δεν είχατε τι να κάνετε Σάββατο βράδυ? Το ΣΥΣΤΗΜΑ θα σας δώσει μια παράσταση ΤΣΑΜΠΑ και μετά θα πάτε είτε στο σπιτάκι σας η στα after χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
     Τον Ιούνιο στη μεγάλη πράγματι εκείνη συγκέντρωση ,όταν κατά τις 12 το μεσημέρι,το πλήθος εξαγριωμένο και έτοιμο για την μεγάλη επίθεση,έπεσε πάνω στο σιδερένιο ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ που είχαν στήσει μπροστά στη βουλή,μου έκανε εντύπωση ότι ξαφνικά από το πουθενά ξεπετάχτηκαν καμιά    εικοσαριά άτομα που με κραυγές και βρισιές άρχισαν να αποθαρρύνουν τον κόσμο να μη κάνει ΝΤΟΥ.
     Να αναφέρω ακόμα ότι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ είχε αρχίσει να φεύγει πίσω από το οδόφραγμα,σαν να άφηνε ελεύθερο το πεδίο για ΕΙΣΒΟΛΗ.
     Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.Βγήκαν τα κολόπαιδα της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ και εκεί τελείωσε το πανηγυράκι .
     Με κάποιον που συζήτησα το γεγονός,μου είχε πει πως πάντοτε όταν πάνε να ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, έρχεται ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ,και τα πάντα ηρεμούν.
      Δυστυχώς για εμάς τα ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ.Μόνο ένα θαύμα θα μας σώσει και το θαύμα αυτό δεν θα έρθει ούτε από τα ΔΕΞΙΑ ούτε από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ..
      Θα έρθει ΑΠΟ  ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ.

Διαμαρτυρία υπαλλήλων της ΕΥΠ για την κατάργηση επιδόματος!

http://agrupnoipolites.files.wordpress.com/2010/09/eyp.gif
Διαμαρτυρία στο προαύλιο του υπουργείου της Κατεχάκη έκαναν χθες το μεσημέρι με το σχόλασμα καμιά πενηνταριά υπάλληλοι της ΕΥΠ, για την απάλειψη από το νέο μισθολόγιο του ειδικού επιδόματος που λαμβάνουν και κατά μέσον όρο είναι περίπου 500 ευρώ.

Το επίδομα αυτό (αυξημένης ευθύνης!) είχε κατοχυρωθεί με νόμο από το 2003 και όχι με υπουργικές αποφάσεις, όπως είναι θεσμοθετημένα τα επιδόματα των λοιπών δημοσίων υπαλλήλων.

AEK – Olympiacos (ΑΕΚ - Ολυμπιακός) Live Stream 20:30

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Live Stream απ' τα παρακάτω links:

Χαβαλέ κάνουν οι πιλότοι στη Λιβύη: Γαλλικό ελικόπτερο προσγειώνεται χωίς λόγο σε παραλία (βίντεο)

Χαβαλέ κάνουν οι πιλότοι των εναέριων μέσων των Ευρωπαίων που συμμετέχουν στον έλεγχο του εναέριου χώρου της Λιβύης. Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο, γαλλικό ελικόπτερο προσγειώνεται χωρίς καμία προφύλαξη σε παραλία της Λιβύης, παίρνει μια σημαία από μια γυναίκα και ξανααπογειώνεται ρισκάροντας να πέσει σε ενέδρα:

Καταστροφές από διαδηλωτές στη Ρώμη

http://www.skai.gr/files/temp/D1700885D083B9FE6A10264A25603ECC.jpgΔιαδηλωτές στη Ρώμη, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο, όταν βία ξέσπασε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην ιταλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο διαμαρτυριών σε όλο τον κόσμο ενάντια στην εταιρική απληστία και τα μέτρα λιτότητας.

Ο Φωτάκης τέσσερις ημέρες μετά την πρόκριση στο Euro 2012

http://paoktrela.gr/sites/default/files/imagecache/article_main/fotakis.jpgΠανέτοιμος και ανυπόμονος να αγωνιστεί στο EURO 2012 με την Εθνική μας δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος στάθηκε στη νίκη-πρόκριση που πέτυχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στην Γεωργία...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης στον «Κόσμο του Επενδυτή»:

Αθανασιάδης: Πιο γρήγορος, πιο απλός, πιο εκρηκτικός

http://www.paok-magazine.gr/images/MAGAZINE/210/44.jpgΗ αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, μιλάει για τα γκολ που έχει πετύχει και για όσα θέλει να βελτιώσει στο παιχνίδι του.

Αποσπάσματα όσων είπε στο περιοδικό ΠΑΟΚmagazine που κυκλοφορεί σήμερα:

-Αλήθεια, ποιο γκολ, από όσα έχεις πετύχει φέτος, ξεχωρίζεις;

Ο φτωχός φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος

http://www.skai.gr/files/temp/B20747B3449C1AFA4F30D1404BD250BC.jpgΤην Τρίτη παρουσιάστηκε η ετήσια έκθεση για την κοινωνική κατάσταση της Γερμανίας από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας, του Κέντρου για την Πολιτική Παιδεία και Επιστημονικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών του Βερολίνου.

Στην ανάλυσή τους και οι τρεις φορείς διαπιστώνουν ότι συρρικνώνονται σταθερά οι πιθανότητες βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των φτωχών στρωμάτων, ενώ αντίθετα αυξάνονται οι πιθανότητες των πλούσιων να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

Μπένυ-Τούμπα υπέρ της Siemens: "Απαιτήσεις μόνο για ηθική βλάβη"

Ηθική βλάβη από τη ληστεία του δημόσιου ταμείου... Την ίδια την εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο της Siemens που έπειτα από πολύμηνες έρευνες προσδιόρισε τη ζημία του ελληνικού Δημοσίου από τις αμαρτωλές συμβάσεις σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ, άδειασε ο Ευάγγ. Βενιζέλος.

Ηθική βλάβη από τη ληστεία του δημόσιου ταμείου... 

Συνελήφθησαν 4 ζώα που εξωθούσαν στην πορνεία απαχθείσα ανήλικη

http://www.skai.gr/files/temp/FD31C526908AF78E8912EBF7B9ECB8D1.jpgΤέσσερα αλλοδαπά ζώα συνελήφθησαν στην Κάρπαθο καθώς κρατούσαν φυλακισμένη ανήλικη από την Ουγγαρία και την εξωθούσαν στην πορνεία (καλοί μαλάκ@@ και οι δικοί μας που πηγαίνανε μ την ανήλικη).

Οι γονείς του κοριτσιού ηλικίας 15 ετών είχαν δηλώσει την εξαφάνισή στις αρχές της Ουγγαρίας από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ήπιο κράξιμο σε Γιαννακοπούλου και Βουδούρη στην Καλαμάτα (βίντεο)

«Να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να πάψετε να είστε πειθήνια όργανα του κόμματός σας»:

Μπαρούφες τα περί λιποθυμιών μαθητών λόγω ασιτίας

http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2011/41/72898-p9120033.jpg[Είπαμε και εμείς δεν πάμε τον Γιωργάκη και το ΔΝΤ αλλά επιτέλους λίγη σοβαρότητα ρε παιδιά!! Έλεος με τις μπαρούφες που ακούγονται!]

Η διόγκωση ενός πολύ συγκεκριμένου περιστατικού, το οποίο εκτυλίχθηκε σε σχολείο των Αμπελοκήπων, προκάλεσε το σάλο αναφορικά με δήθεν περιστατικά λιποθυμιών μαθητών λόγω ασιτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr, εντός της ημέρας θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από τον αρμόδιο Α’ Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η οποία θα τοποθετεί τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.

Γράμμα με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

http://ne.pasok.gr/athessaloniki/wp-content/uploads/2011/06/pasok.jpg
Πρόκειται για φάκελο με τρεις σφαίρες των 9mm.

Ανώνυμο γράμμα με τρεις σφαίρες των 9mm και σημείωμα στο οποίο ήταν γραμμένο ότι «υπάρχουν και άλλες για τους προδότες βουλευτές» έφτασε την Τρίτη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.Ενημερώθηκε η αστυνομία και την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Αποτροπή περίπτωσης πρόθεσης αυτοκτονίας από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUwyRMheSmZAUluUuyIh60Rt7i-bhAE_DaQhr30BygjIPhRda5UAy6b9XWmeGDmMzDWLNYqeMMRFvAaQgx2DftNBdq3eRagRdQcz614lbfN8ZB0y6Pd0z3NnMxw37sqahMEh7zK3m_hZ4/s1600/dioxi.jpgΑπό την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απετράπη, σε περιοχή της Αττικής χθες νωρίς τα ξημερώματα, άλλη μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας .

Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από ημεδαπό άτομο ότι 42χρονος ημεδαπός φίλος του, απέστειλε γραπτό μήνυμα (sms) στην πρώην σύζυγο του, εκδηλώνοντας την πρόθεση να αυτοκτονήσει.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ?

http://nosokomeiolimnou.gr/wp-content/uploads/2011/05/PASOK-T-SHIRT-2.jpgΣυγκινημένος ο Γιώργος και ο Μπένι από την διαγραφή του Λυμπερόπουλου από μέλος της Ν.Δ.,αποφάσισαν σε ένδειξη καλής θέλησης να διαγράψουν άμεσα τους παρακάτω από μέλη του ΠΑΣΟΚ.
  - ΠΑΣΚΕ λαμογιών
  - ΠΑΣΚΕ  νταβατζήδων
  - ΠΑΣΚΕ κοπριτών
  - ΠΑΣΚΕ  ρουφιάνων
  -ΠΑΣΚΕ  κοπρολάγνων.
  -ΠΑΣΚΕ τρομοκρατών
   -ΠΑΣΚΕ βιαστών
   -ΠΑΣΚΕ μαφιόζων

   Θα μου πείτε τώρα ,τι είναι αυτά που γράφεις,θα διαγράψει όλο το ΠΑΣΟΚ?  Ε λέμε τώρα καμιά παπαριά να περνάει η ώρα.
 Σοβαρά τώρα. Αφού πήραμε φόρα προτείνω την διαγραφή των παρακάτω:

Όταν ο Καστανίδης σκαρφάλωνε στα κάγκελα του ΟΛΘ και πλακωνόταν με τα ΜΑΤ

Δείτε τι έκανε το 2008, ο άνθρωπος που έχει το θράσος να στέλνει τώρα εισαγγελέα και ΜΑΤ στους απεργούς!!!! Σκαρφαλωμένος στα κάγκελα έρχονταν στα χέρια με τα ΜΑΤ!! Μετά έχουν το θράσος να ζητάνε συναίνεση από τη ΝΔ!!! Υπουργός ή καραγκιόζης; Η απάντηση είναι ολοφάνερη στο βίντεο που ακολουθεί:

Συμφωνία για την ανοικοδόμηση του Αγίου Νικολάου στο σημείο "μηδέν"

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή του έρχεται το όνειρο για χιλιάδες Έλληνες - και όχι μόνο -  κατοίκους της Νέας Υόρκης αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο σταυρός της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου να ρίχνει και πάλι τη σκιά του στο έδαφος του σημείου «μηδέν». Η Αρχιεπισκοπή Βορείου και Νοτίου Αμερικής ανακοίνωσε την Παρασκευή τη συμφωνία με τη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης σχετικά με την ανοικοδόμηση του ναού  που καταστράφηκε από την κατάρρευση των δίδυμων πύργων την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.

Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα; Ρεκόρ στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου των ΗΠΑ

http://www.finfacts.ie/artman/uploads/4/US-trade-deficit_oct132011.jpg[Αντί ο Γκάντνερ να κολοβαράει στην Ευρώπη, δεν κοιτάει να βελτιώσει λίγο την οικονομία του που είναι πύργος από τραπουλόχαρτα που θα καταρρεύσει αν σταματήσουν οι πόλεμοι και οι εξαγωγές όπλων;]

Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ τον Αύγουστο. Η διαφορά μεταξύ των προϊόντων που η Κίνα αγοράζει από αμερικανικές εταιρείες και των προϊόντων που πουλά στην αμερικανική αγορά ήταν 29 δισεκατομμύρια δολάρια των μήνα Αύγουστο.