31 Ιανουαρίου 2012

Υπέγραψε την ACTA o Δοτός Παπαδήμος... δεν πειράζει!! Αρκεί που δεν το αποφάσισε κανας ξένος επίτροπος

Στα μουλωχτά και χωρίς να “ανοίξει μύτη” η Δοτή Χούντα Παπαδήμου “συμμορφώθηκε προς τας υποδείξεις” και υπέγραψε μαζί με άλλες 22 χώρες την ACTA.

Η ACTA, ένας Αμερικανικής εμπνεύσεως νόμος, πλασσάρεται ως συμφωνία “για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων στο διαδίκτυο”, στην ουσία όμως πρόκειται για την μεγαλύτερη εκστρατεία ελέγχου και φίμωσης του Internet και της ελεύθερης διακίνησης πληροφορίας παγκοσμίως.
Πέντε χώρες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιλαμβανόμενες περι τίνος πρόκειται αρνήθηκαν να την υπογράψουν: Γερμανία, Ολλανδία, Εσθονία, Κύπρος, και Σλοβακία [Δεξί Εξτρέμ: Δυστυχώς ούτε αυτές "αρνήθηκαν να την υπογράψουν"... δεν την υπέγραψαν ακόμα για διαδικαστικούς λόγους και θα την υπογράψουν και αυτές μέχρι τον Ιούνιο καθώς είναι απόφαση της ΕΕ].

Αντιθέτως, η Κυβέρνηση των yesmen και του ανδρείκελου Παπαδήμου έσπευσε να βάλει την υπογραφή της.

Η συμφωνία θα έρθει προς ψήφιση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ας ελπίσουμε οτι η Ε.Ε. θα σταθεί στο ύψος της και δεν θα κυρώσει το Νόμο – Τέρας [Δυστυχώς όπως προείπαμε η ΕΕ έχει ήδη εγκρίνει το σχέδιο γιατί και αυτοί είναι yesmen σε πολλά θέματα].
Δείτε το βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους

Διαβάστε περισσότερα για την ACTA εδώ: