25 Ιανουαρίου 2012

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα υπερψηφίσουμε το άρθρο για τα φαρμακεία αν ξαναέλθει

«Αρκετοί συνάδελφοι βουλευτές χθες μου έδωσαν την εντύπωση ότι ψήφισαν έχοντας το μυαλό τους πρωτίστως σε οργανωμένες συντεχνίες που εκπροσωπούν και δευτερευόντως ως βουλευτές κι αυτό είναι κατά την εκτίμησή μου ανησυχητικό», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή. Σημείωσε ότι για το άρθρο που αφορούσε τα φαρμακεία όπου η ΝΔ ψήφισε «παρών» υπήρξε ζήτημα για τον τρόπο που έφερε την τροποποίηση ο κ. Λοβέρδος.

«Αν έρθει το θέμα την επόμενη εβδομάδα δεν έχω καμία δυσκολία να το υπερψηφίσω όπως θα κάνει και η ΝΔ. Η ΝΔ στη ψηφοφορία αυτή υπήρξε πολύ πιο υπεύθυνη από το ΠΑΣΟΚ: καταρχάς ο κ. Παπανδρέου ήταν στη Κόστα Ρίκα και το κόμμα του ήταν «μπάτε σκύλοι αλέστε», ο καθένας ψήφιζε ό,τι ήθελε», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ άφησε αιχμές και για βουλευτές της ΝΔ που απείχαν σε ορισμένα άρθρα.

«Τα σχόλιά μου αφορούν και τους συναδέλφους της ΝΔ που δεν προσήλθαν στην ψηφοφορία. Δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος των μέτρων και οι άλλοι μισοί θα αποχωρούν διακριτικά με ελαφρά πηδηματάκια», είπε.