31 Ιανουαρίου 2012

Όχι άμα θέλει ας πάει στην Τσετσενία ο Κλάους...

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του πιο εκκεντρικού προέδρου στον κόσμο. Του Καντίροφ της Τέρεκ, η οποία ενδιαφέρεται για τον Αθανασιάδη. Οι 300 φόνοι, ο Πούτιν, οι ιδέες του μουσουλμανισμού, τα χολιγουντιανά πάρτι, το βίτσιο του και ο αγώνας με τον Μάικ Τάισον. Φωτογραφίες και video!

Τα λεφτά είναι πολλά για τον νεαρό επιθετικό, όπως πολλοί είναι και οι λόγοι που πρέπει να σκεφτεί την πρόταση καλά πριν αποφασίσει…Διαβάστε το γιατί.

Το Γκρόζνι στο οποίο επέστρεψε να αγωνιστεί από το 2008 η Τέρεκ, είναι η πρωτεύουσα της Τσετσενίας και τα τρομοκρατικά χτυπήματα είναι πιο συχνά εκεί από κάθε άλλο μέρος του κόσμου με αποτέλεσμα η ζωή να είναι πολύ δύσκολη.



Ιδιαίτερα δύσκολη είναι και για τον κάθε παίκτη που αγωνίζεται στην Τέρεκ λόγω της παρουσίας του πιο εκκεντρικού προέδρου στον… πλανήτη. Ο Ραζμάν Καντίροφ που ηγείται του συλλόγου είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος της χώρας και ας είναι μόλις 36 χρόνων. Εκλεκτός του Πούτιν και πρώην Τεσετσένος πολέμαρχος που συμμετείχε στο αιματοκύλισμα της χώρας του μέχρι να έρθει στην εξουσία.

Και πέραν αυτών είναι ένας πολύ περίεργος άνθρωπος με ακόμα πιο περίεργες ιδέες για το ποδόσφαιρο και τη ζωή γενικότερα. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Έφερε τον Ρουντ Γκούλιτ και τον απέλυσε γιατί δεν του έκανε τα… κέφια, ζητά από τους παίκτες του να ακολουθούν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που θα σέβεται τις ιδέες του μουσουλμανισμού. Μόλις ανέβηκε στην εξουσία της χώρας επέβαλε νόμους της σάρια που απαγορεύουν το αλκοόλ, επιτρέπουν την πολυγαμία αλλά και τα εγκλήματα τιμής από τους άνδρες!

Τα τρελά πάρτι και… έχει ο Αλλάχ



Βέβαια για τον ίδιο οι περιορισμοί δεν ισχύουν. Για τα τελευταία γενέθλιά του κάλεσε το μισό Χόλιγουντ. Η Χίλαρι Σουάνκ, ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, ο τραγουδιστής Σιλ και άλλοι πολλοί τον τίμησαν με το αζημίωτο με τον ίδιο να απαντά στο πως βρέθηκαν τόσα πολλά χρήματα για μία γιορτή γενεθλίων ο ίδιος απάντησε "έχει ο Αλλάχ…".

Οι υψηλοί του καλεσμένοι, πάντως, βρέθηκαν στο στόχαστρο ακτιβιστών λόγω της παρουσίας του σ’ ένα πάρτι ενός ανθρώπου που δε σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα με τη Χίλαρι Σουάνκ να ζητά συγγνώμη και να επιστρέφει την αμοιβή της. Ο Καντίροφ, ωστόσο έκανε το κομμάτι του ενώ είναι γνωστός για τα πολύ ακριβά του γούστα στα αυτοκίνητα. Και να σκεφτείτε πως επίσημα δηλώνει σαν περιουσία μόνο ένα Lada και ένα διαμέρισμα 36 τετραγωνικών.


Kadyrov dances as Grozny celebrates από ggiannis4

Ο Αλλάχ, πάντως, δεν έχει για τον απλό λαό. Μπορεί η κατάσταση στην Τσετσενία να έχει βελτιωθεί λόγω της στήριξης της Ρωσίας τα τελευταία χρόνια αλλά υπάρχουν εκατοντάδες καταγγελίες για βασανιστήρια με την έγκριση του Καντίροφ ενώ θεωρείται ύποπτος για μία λίστα 300 φόνων.

Και δεν είναι μόνον αυτά καθώς έχει δεχτεί αρκετές επιθέσεις δολοφονίας ενώ από τον στενό του κύκλο έχει κυκλοφορήσει πως έχει αρρωστημένα βίτσια με το πιο γνωστό από αυτό να κάνει σεξ μπροστά σε φυλακισμένους!



Κόντρα στον Τάισον!

Αρέσκεται να αθλείται και ο ίδιος στην πυγμαχία έχοντας, μάλιστα δώσει αγώνα και με τον Μάικ Τάισον. Οι πληροφορίες για το ποιος είναι προπονητής, την ποιότητα του ρόστερ ή τον καιρό μάλλον περισσεύουν για τον Στέφανο Αθανασιάδη.

sport24.gr