24 Ιανουαρίου 2012

Ο μεγάλος παίκτης Βιεϊρινια και ο τραυματισμός του Πορτογάλου

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση και γι’ αυτό δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

Η περίπτωση τραυματισμού του Βιεϊρίνια φυσικά ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ άμεσα, καθώς εκτός του ότι πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ και έχει τις καλύτερες σχέσεις με όλη την "ασπρόμαυρη" οικογένεια, υπάρχει και το θέμα...

με τις συμμετοχές του Πορτογάλου στη Βόλφσμπουργκ και τις οικονομικές οφειλές που θα αποκομίσει ο ΠΑΟΚ. Βάσει της συμφωνίας, ο ΠΑΟΚ θα πάρει 500.000 ευρώ μόλις φτάσει τις 15 συμμετοχές και άλλα τόσα μόλις φτάσει τις 30.

Ο Φέλιξ Μάγκατ θέλει  πολύ να έχει τον Πορτογάλο έτοιμο για τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο καθώς θεωρεί πως ακόμα και αν δεν έχει προσαρμοστεί στο ρυθμό της Μπουντεσλίγκα μπορεί να βοηθήσει με την ποιότητά του. Αυτό πιστεύει και ο Ασκάν Ντεζαγκά.

Ο κορυφαίος παίκτης της Βόλφσμπουργκ στον αγώνα με την Κολονία είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. "Από την πρώτη προπόνηση  κατάλαβα πως με τον Βιεϊρίνια μπορείς να παίξεις μπάλα. Είναι μεγάλος παίκτης και είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι μαζί του".

sport24.gr