10 Ιανουαρίου 2012

Από τα άγραφα! Ιδρύθηκε ισλαμικό κόμμα στη Λιβύη!

[Εδώ και μήνες έχουμε γράψει ότι επειδή τελειώνουν οι "κακοί" και σε 10 χρόνια θα έχουν ξεμπερδέψει και με το Ιραν, έπρεπε να καλλιεργηθούν οι συνθήκες δημιουργίας νέου "Άξονα του Διαβόλου", έτσι Αγγλοαμερικάνοι έριξαν στα χέρια των ισλαμιστών της χώρες της Β. Αφρικής]

Γεγονός αποτελεί το πρώτο ισλαμικό κόμμα στη Λιβύη. Η ίδρυση του νέου κόμματος, με όνομα «Για τη μεταρρύθμιση και την ανάπτυξη», ανακοινώθηκε στη δεύτερη σε έκταση πόλη της Λιβύης Βεγγάζη.

Όπως δήλωσαν οι ιδρυτές του, το ισλαμικό κόμμα θα συμμετέχει στην οικοδόμηση νέου κράτους σύμφωνα με τους κανόνες της Σαρία, δηλ. μπούργκα, αποκεφαλισμούς κ.λπ ευγενή έθιμα.

Το κόμμα για τη μεταρρύθμιση και την ανάπτυξη εμφανίστηκε αμέσως μετά την κατάργηση του νόμου του Καντάφι για την απαγόρευση οποιωνδήποτε πολιτικών δραστηριοτήτων, περιλαμβανομένης και της ίδρυσης πολιτικών κομμάτων.

Στο μεταξύ, στη γειτονική Αίγυπτο, το κόμμα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, η οποία ήταν εκτός νόμου επί των ημερών της κυριαρχίας του Χόσνι Μουμπάρακ, φαίνεται ότι θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών στην Αίγυπτο, εξέλιξη που έχει θορυβήσει τη Δύση... έ, λένε και καμιά μαλακ@@ από τη Δύση μπας και ψαρώσουν οι ηλίθιοι.