09 Ιανουαρίου 2012

Απόφαση Ειρηνοδικείου, πρόκληση για όλους τους μεροκαματιάρηδες οικογενειάρχες που προσπαθούν να είναι συνεπείς!

Την στιγμή που χιλιάδες οικογένειες με παιδιά προσπαθούν να φανούν συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους, διαβάστε ποια είναι η απόφαση του Ειρηνοδικείου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας πως μια άνεργη 30 ετών, βρέθηκε με χρέη 320.000 ευρώ και πρέπει να πληρώσει μόνο τις 68.000, ενώ έχει και στη κατοχή της ένα Octavia και ένα διώροφο!!! Πάντως είναι κανόνας της κοινωνίας:

Τα λαμόγια επιβιώνουν πρώτα από όλους και εμείς που δεν έχουμε διώροφο ή δεν είχαμε στην ηλικία της αμάξι αλλά συνεχίζουμε να πληρώνουμε κανονικά τις δόσεις για το στεγαστικό μας πχ., είμαστε οι μαλάκες και αυτοί που τελικά θα κληθούν να πληρώσουν αυτά που έφαγαν τα λαμόγια από τα άλλα λαμόγια των τραπεζών...


Διαβάστε και την είδηση με την οποία διαφωνώ κάθετα μιας και δεν πρόκειται προφανώς για μεροκαμιατιάρη πολύτεκνο αλλά για λεφτά που φαγώθηκαν σε λούσα και σπατάλες:

Μία ακόμα σημαντική απόφαση από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου έρχεται να δώσει οικονομικό διέξοδο σε άνεργη δανειολήπτρια της πόλης. Με την υπαρ.710/2011 απόφασή του ζητά την διαγραφή του χρέους της, κατά 250.000€.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων, η εν λόγω δανειολήπτρια από το Ηράκλειο, είναι 30 ετών, άνεργη από το 2009 χωρίς εισόδημα και χρωστούσε σε τρεις τράπεζες, από καταναλωτικά, στεγαστικά και επαγγελματικά δάνεια, συνολικά 318.766,94€.

Στη κατοχή της, έχει μία δυόροφη κατοικία και ένα Ι.Χ  Skoda Octavia 1595cc ¨έτος κυκλοφορίας 2006. Με την απόφαση του Ειρηνοδικείου καλείται να πληρώσει σε βάθος 15 ετίας, το ποσό των 68.766,94€ σε 180 μηνιαίες δόσεις.