04 Ιανουαρίου 2012

Βιεϊρίνια: "Μια μέρα θα επιστρέψω"-Αποθεώθηκε μαζί με τον Κοντρέρας (βίντεο)

Αντελίνο Βιεϊρίνια και Πάμπλο Κοντρέρας έκαναν την εμφάνισή τους για τελευταία φορά στην Τούμπα, στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Δεν φορούσαν αθλητική περιβολή, αλλά πάτησαν το χορτάρι του γηπέδου που τίμησαν και είπαν το τελευταίο αντίο στον κόσμο που τους αγάπησε.

Ο Βιεϊρίνια αποχωρεί από τον Δικέφαλο του Βορρά για τη Βόλφσμπουργκ και ο Κοντρέρας για την Κόλο-Κόλο. Αμφότεροι γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους, οι οποίοι τους χειροκρότησαν θερμά. Τα συνθήματα υπέρ τους έδιναν και έπαιρναν, ειδικά το "Εμείς μαζί για μια ζωή", ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Στη συνέχεια οι δύο πρώην, πλέον, παίκτες του Δικεφάλου πήραν θέση στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το ματς με τον Λεβαδειακό.

Φανερά συγκινημένος ήταν ο Αντρέ Βιεϊρίνια τόσο πριν την έναρξη του ματς με τον Λεβαδειακό, όταν αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όσο και μετά το τέλος του αγώνα όταν έξω από την Τούμπα "πολιορκήθηκε" από περίπου 500 οπαδούς του "Δικεφάλου" οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το ονομά του, του ζήτησαν αυτόγραφα, ενώ για περισσότερα από πέντε λεπτά δεν τον άφηναν να μπει στο αυτοκινητό του!

Ο Πορτογάλος άσος που συνοδεύονταν από την συζυγό του, Βάσω, δήλωνε στην κάμερα της NOVA ότι μια μέρα θα επιστρέψει στην Τούμπα και πως θα του λείψουν όλη η ζώη που έκανε στην Θεσσαλονίκη, οι συμπαίκτες του, οι φίλοι του αλλά κυρίως ο ΠΑΟΚ.


apothewsi Vierinha 1 από olaPAOK


apothewsi Vierinha 2 από olaPAOK


Apothewsi Contreras- Vierinha από olaPAOK


contreras-vieirinha kosmos από olaPAOK