04 Ιανουαρίου 2012

Ρόμπα κάνει ο Ψυχάρης τον ΓΑΠ: «Να μας πει ο ΓΑΠ γιατί συναντηθήκαμε τελευταία, γιατί μας ζήτησαν να πάμε από την πίσω πόρτα και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο»!!Ο πρόεδρος του ΔΟΛ αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Γ. Παπανδρέου για τον ίδιο, στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Απαντώντας στα όσα ο κ Παπανδρέου ανέφερε στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρος Π. Ψυχάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου. Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων, μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία. Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.

»Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!»