28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βιεϊρίνια «γύρισε»

Ένα πρόσωπο που λατρεύτηκε όσο λίγα στον ΠΑΟΚ επέστρεψε -έστω και για λίγο- στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο λόγος για τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε διήμερη άδεια που του χορήγησε η Βόλφσμπουργκ και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να δει αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Πορτογάλος πρώην άσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, είχε εγκάρδιες συνομιλίες με παλιούς συμπαίκτες και φίλους, ενώ είδε και τον γιατρό της ομάδας για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Βιεϊρίνια έκανε αρκετή πλάκα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ ακόμα και για τον αποκλεισμό από την Ουντινέζε, ενώ υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εφόσον οι υποχρεώσεις του στη Βόλφσμπουργκ του το επιτρέπουν.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, οι παίκτες του «Δικεφάλου» ξεκίνησαν ζέσταμα έξω και στη συνέχεια μετέβησαν στο γυμναστήριο. Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν, Ετο και Ιβιτς, ενώ ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.