13 Φεβρουαρίου 2012

Τούρκος ο Αντώνης με το Τρίο Στούτζες που προκάλεσε το φιάσκο

Η μεγαλύτερη ζημιά χθες για τη ΝΔ δεν ήταν δεν ήταν άλλη από την διαγραφή των 21 βουλευτών. Μια απόφαση που μετά τις δηλώσεις του δεν μπορούσε να μην πάρει ο Σαμαράς και δυστυχώς στερεί παροδικά από τη ΝΔ έναν από τους πλέον καταρτισμένους, μαχητικούς και ενημερωμένους βουλευτές:


Τον Μανώλη Κεφαλογιάννη που είναι και η μόνη απώλεια μιας και οι υπόλοιποι ήταν για τα μπάζα ούτως ή άλλως. Τι να πούμε για τον γνωστό Μαρκόπουλο ή για τη Μίκα Ιατρίδη που δεν έχει μιλήσει ούτε μια φορά στη Βουλή!!

Παρόλα αυτά το νούμερο είναι μεγάλο και αυτό αφήνει έκθετο τον Σαμαρα. Όχι επειδή τους διέγραψε, αλλά επειδή βασίστηκε στις πληροφορίες τριών άσχετων που δεν ξέρουν που πάνε τα τρία τους όπως αποδείχθηκε.

Πρόκειται για τους Τασούλα (γραμματέας ΚΟ), Λυκουρέντζο (γραμματέας ΠΕ) και Χαρακόπουλο (γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού) οι οποίοι μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγαν στον Σαμαρά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μόνο 5-6 βουλευτές δεν θα ψήφιζαν, με αποτέλεσμα να τον εγκλωβίσουν σε δηλώσεις όχι μόνο διαγραφής των διαφωνούντων αλλά και αποκλεισμού τους από τα ψηφοδέλτια!!!

Λογικό είναι λοιπόν σήμερα ο Σαμαράς να μην μιλιέται (όποιοι το είδαν χθες την ώρα της ψηφοφορίας φαντάζομαι ότι θα πρόσεξαν το ύφος του...) και να τα έχει πάρει στο κρανίο με τους τρεις και αν οι δύο άλλοι δικαιολογούνται λόγω βλακείας, στην περίπτωση του Χαρακόπουλου υπάρχει και δόλος μιας και οδήγησε την κατάσταση εκεί προκειμένου να ξεφορτωθεί το συνυποψήφιό του στη Λάρισα, Χ. Ζώη

ΥΓ.Εμείς τα είχαμε γράψει προ καιρού ότι κάτι τέτοιοι τύποι είναι ελάχιστοι για κόμμα που θέλει να κυβερνήσει