04 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βαλβέρδε απέκλεισε Ντιόγκο και «Φέτφα» από την Τούμπα

Με εκπλήξεις από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Βάσκος τεχνικός συμπεριέλαβε όπως αναμενόταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, όχι όμως και τους Ντιόγκο, Φετφατζίδη, οι οποίοι τελικά δεν «χώρεσαν» στην 18άδα.


Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Ντιόγκο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

«Μην απαντήσετε στις προκλήσεις»

Στο μεταξύ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να μην... παρασυρθούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στις κίτρινες κάρτες. Από την προπόνηση της Παρασκευής, ο Ισπανός ξεκίνησε... φροντιστήριο λέγοντας στους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε μία έδρα παραδοσιακά... αφιλόξενη:

«Να είστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σας. Δεν θέλω να ξεφύγετε. Δεν θέλω παρασυρθείτε και δεν θέλω να απαντήσετε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην δεχθείτε ανόητες κάρτες. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να βοηθήσουμε να αυξηθεί η ένταση στον αγώνα. Καλό είναι να αφήσουμε τον διαιτητή να κάνει τη δουλειά του και να τιμωρήσει όποιον προκαλέσει».