04 Φεβρουαρίου 2012

Και ελληνική συμμετοχή το εφετινό Super Bowl

Ξεσηκωμός στις ΗΠΑ εν όψει του αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στη μία και μισή ξημέρωμα Δευτέρας αρχίζει το 46ο Super Bowl στο «Λούκας Οϊλ Στέντιουμ» στην Ινδιανάπολη με τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς και Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς να μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου στο εφετινό πρωτάθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για το γεγονός με την υψηλότερη τηλεθέαση στις Ηνωμένες Πολιτείες που φημίζεται για την εμφάνιση διάσημων αστέρων της μουσικής βιομηχανίας στο ημίχρονό του. Εφέτος η μουσική σκηνή θα ανήκει στην Μαντόνα, η οποία θα καλύψει με το σόου της το κενό της ανάπαυλας και αναμένεται να σπάσει τα τηλειπτικά ρεκόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 46ο Super Bowl θα έχει και ελληνικό χρώμα καθώς με τη φανέλα των Πάτριοτς αγωνίζεται ο ομογενής Νίκο Στέλιος Κουτουβίδης (φώτο).

«Νομίζω ότι είναι και σημαδιακό το ότι αγωνίζομαι σε μία ομάδα με Ελληνικό προσωνύμιο, δηλαδή στους Πατριώτες! Γνωρίζω από τους συγγενείς μου στην Ελλάδα ότι το Superbowl μεταδίδεται ζωντανά, οπότε θα ήθελα όλοι οι πατριώτες μου να είναι στο πλευρό της ομάδας μου» δήλωσε στο sport24.gr ο γεννημένος στο Κονέτικατ από Ελληνες γονείς 31χρονος λάινμπάκερ.