07 Μαρτίου 2012

Ο Γιώργος Καισάριος υποψήφιος βουλευτής με την Δημοκρατική Συμμαχία

Επειδή λοιπόν πλησιάζουν οι εκλογές, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές στην Β περιφέρεια Αθηνών με το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου (μεθαύριο) είμαι καλεσμένος στην τοπική της Δημοκρατικής Συμμαχίας Νέας Σμύρνης, Αγίας Φωτεινής 24, 2ος όροφος (το κουδούνι γράφει Μιχάλης Φώλας).

Η συνάντηση αυτή θα είναι περισσότερο φιλικού χαρακτήρα και θα γίνει συζήτηση κυρίως για τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα και πως αυτά ενδέχεται να μας επηρεάσουν όλους.

Θα χαρώ πολύ να σας δω εκεί και να γνωριστούμε και από κοντά.

Επίσης, με την ευκαιρία την ανακοίνωσης, όποιος φίλος ή φίλη θα ήθελε να κάνουμε μια μάζωξη φίλων, με σκοπό να κάνουμε μια πολιτική συζήτηση και γνωριστούμε από κοντά, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, είτε μέσω email (gkesarios@gmail.com) ή μέσω τηλεφώνου στο νούμερο 211 111 7746.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μου έχουν συμπαρασταθεί με τον έναν τρόπο ή τον άλλο όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω ότι έχω την αγάπη πολλών ανθρώπων, παρόλο που δεν τους γνωρίζω.

Θα ήθελα με την ευκαιρία, να σας παρακαλέσω να βοηθήσετε την υποψηφιότητα μου με όποιον τρόπο μπορείτε και να με βοηθήσετε να αποκρούσουμε την λαίλαπα του λαϊκισμού, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι επερχόταν στις επόμενες εκλογές.

Βοηθήστε με να βοηθήσω την Ελλάδα, βοηθήστε την εκλογική μου εκστρατεία.

(παρακαλώ κάντε μια κοινοποίηση στο Facebook ή αναμεταδώστε στο Twitter)


Γιώργος Καισάριος
http://www.market-talk.net/index.php/id/10816