07 Μαρτίου 2012

Δωρεάν εξετάσεις με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Δωρεάν εξετάσεις σε γυναίκες θα προσφέρουν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αρεταίειο» και το Νοσηλευτικό Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν», με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, την Πέμπτη 8 Μαρτίου.

 Ειδικότερα...
το νοσοκομείο «Αρεταίειο», επί δύο ημέρες, αύριο και μεθαύριο, 7 και 8 Μαρτίου, και ώρα 09.00-13.00, θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογική εξέταση, καθώς και τεστ Παπανικολάου από το εξειδικευμένο προσωπικό της Β' Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν την Πέμπτη, όποια γυναίκα επιθυμεί θα μπορεί να επισκέπτεται τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ για δωρεάν εξέταση, η οποία θα προσφέρεται από δώδεκα ειδικότητες των εξωτερικών ιατρείων. Ειδικότερα, από το Κέντρο Γενικής Γυναικολογίας, το Κέντρο Μαστού, το Κέντρο Γυναικολογικής Χειρουργικής, το Κέντρο Γυναικολογικής Ουρολογίας & Παθήσεων, το Κέντρο Ορθοπεδικής Ιατρικής, το Κέντρο Οφθαλμού, το Κέντρο Παθολογίας - Κέντρο Διαβήτη, το Κέντρο Δερματολογίας, το Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Χειρουργικής, το Κέντρο Ωτορινολαρυγγολογικών Παθήσεων, το Κέντρο Πνευμονολογίας & Διακοπής Καπνίσματος, καθώς και το Κέντρο Καρδιολογικών Παθήσεων.