06 Μαρτίου 2012

Η απόλυτη ξεφτίλα: Δίωξη στον ΠΑΟ για την ανακοίνωση... μούγκα για τα μπινελίκια του Τοροσίδη (βίντεο)

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη λόγω της ανακοίνωσης που έβγαλε για τον διαιτητή Βοσκάκη, ο οποίος σφύριξε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του Βοσκάκη. Ομως, η ανακοίνωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα πειθαρχική δίωξη στην πράσινη ΠΑΕ.


Ετσι, το τριφύλλι πρέπει να απολογηθεί στον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, ο οποίος άσκησε για τον ίδιο λόγο πειθαρχική δίωξη και στον Πανιώνιο για την ανακοίνωση του ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε:

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πανιώνιος για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25παρ.1 και 4 του ΠΚ της ΕΠΟ (αγώνας Πανιώνιος-Ατρόμητος Αθηνών, 3/3/2012).

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25παρ.1 και 4 του ΠΚ της ΕΠΟ (αγώνας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, 4/3/2012)».


xamos sti fisouna από kokoretsi