26 Μαρτίου 2012

Βίντεο: Παρουσιάστρια λιποθύμησε την ώρα αθλητικής εκπομπής!

Η εκπομπή "Guida al Campionato" είναι μία από τις πλέον ιστορικές στην ιταλική τηλεόραση (παρουσιάζει τα τελευταία νέα των ομάδων της Serie A πριν τη διεξαγωγή κάθε αγωνιστικής), αλλά από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά η δημοτικότητά της θα έχει εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο.


Αιτία ένα άκρως αναπάντεχο γεγονός, η παρουσιάστρια της εκπομπής Σουσάνα Πετρόνε να λιποθυμεί την ώρα που μιλούσε μπροστά στην κάμερα, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πλατό αλλά και στους τηλεθεατές.

Αμέσως μετά το πλάνο με την κατάρρευση του όμορφου μοντέλου, ο συμπαρουσιαστής της πήρε το λόγο και αποχαιρέτησε προσωρινά το τηλεοπτικό κοινό, δίνοντας σήμα για διαφημίσεις.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Σουζάνα Πετρόνε εμφανίστηκε χαμογελαστή στους τηλεοπτικούς δέκτες καθησυχάζοντας το κοινό και κυρίως τη μητέρα της, λέγοντας πως είναι καλά και ότι απλά της είχε πέσει λίγο η πίεση ελέω του έντονου φωτισμού και των υψηλών θερμοκρασιών στο πλατό.

Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια πήγε στη συνέχεια στα καμαρίνια για να ξεκουραστεί και παρακολούθησε από εκεί τη συνέχεια της εκπομπής (δεν επέστρεψε μέχρι το τέλος της), με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως το ερχόμενο Σάββατο δεν θα χάσει το εβδομαδιαίο ραντεβού με τους αμέτρητους φανς της "στρογγυλής θεάς".


Η Σουζάνα Πετρόνε λιποθυμεί κατά τη διάρκεια... από texniti

sport24.gr