03 Μαρτίου 2012

Βγήκαν τα μαχαίρια: Καμμένος εναντίον των ''φεντεραλιστών'' Σαμαρά και Γεωργιάδη

Αποκαλυπτικός ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος στη σελίδα του στο Facebook. Με χαρακτηριστικό τίτλο «οι φεντεραλιστές» και τη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά και του Αδωνη Γεωργιάδη, ο κ. Καμμένος δημοσίευσε στην σελίδα του στο facebook ένα διαδικτυακό διάλογο του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, ενώ κάνει λόγο για ποδοσφαιροποιημένη πολιτική και για προφανή υποστήριξη στην παγκοσμιοποίηση και ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ». Αναλυτικά, αναφέρει:

«Μετά τον αντιπρόεδρο της συγκυβέρνησης που ξεκαθάρισε ότι είναι φεντεραλιστής και θέλει την μείωση της Εθνικής κυριαρχίας, οι νέες μεταγραφές της ποδοσφαιροποιημένης πολιτικής εκ μέρους ενός πρώην πατριωτικού κόμματος της Ν.Δ. που ο αρχηγός του δήλωνε " η Εθνική κυριαρχία είναι κόκκινη γραμμή" δηλώνουν απόλυτη πίστη στην παγκοσμιοποίηση και ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥΣ:

"Re: ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ...
από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » 29 Φεβ. 2012, 08:09

Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή ιδεολογική ερώτησι που μου θέτετε και σ´ευχαριστώ. Εγώ πάντα ήμουν και είμαι υπέρ της Ευρώπης των Εθνών. Το ερώτημα είναι εάν στην εποχή μας αυτό είναι πλέον εφικτό ή όχι; Πχ ο Δημοσθένης από την σκοπιά του πατριωτισμού των Αθηνών ως Πόλεως Κράτους ήταν πατριώτης και καλώς μισούσε και τον Φίλιππο και τον Αλέξανδρο που έφερναν την νέα εποχή του μεγάλου ενιαίου Κράτους. Από την ιστορική όμως οπτική λέμε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η εποχή της Πόλεως Κράτους είχε πλέον παρέλθει. Το ίδιο από την αντίστροφη οπτική συνέβη με όσους σην Μεσαιωνική Ιταλία υπαρασπίζονταν την Αυτοκρατορία εναντίον της πολυδιασπάσεως σε πόλεις Κράτη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ασχέτως του τί προτιμούμε υπάρχουν οι αντικειμενικές συνθήκες των εποχών. Άλλοτε ευνοούν τους μεγάλους και άλλοτε τους μικρούς σχηματισμούς.
Πολύ φοβούμαι ότι αυτή η κρίσις θα κρίνη τα πάντα! Ευρωομολογο, Μνημόνια, Διακρατικά Χρέη κλπ έχουν μία αναπόφευκτη κατάληξη, την Ομοσπονδιακή Ευρώπη! Εάν η Ευρώπη αποτύχει στην κρίση θα διαλυθή, όμως στον σύγχρονο κόσμο δεν νομίζω πια ότι αυτό θα συνέφερε κανέναν στην Ευρώπη και άρα πιθανολογώ ότι θα τα καταφέρη!

Οπότε ναι, το ερώτημα αυτό με απασχολεί και με απασχολούσε και πριν πάω στην ΝΔ. Νομίζω ότι η υπερασπισις του Έθνους-Κράτους όπως το ξέραμε είναι μία μάχη οπισθοφυλακής για να μήν κοροϊδεύουμε και τους εαυτούς μας!».