11 Μαρτίου 2012

Tελικά, είναι αλήθεια: Ο Ιωσήφ Στάλιν ζει!


Η ΑΛΕΚΑ, ΤΟ… ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η… ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ! Αλέκα, ζει ο Ιωσήφ Βησσαριώνοβιτς (Στάλιν); Ζει και βασιλεύει και το… κόμμα κυριεύει. Τραγελαφικές στιγμές, βγαλμένες από τη πιο μαύρη σταλινική περίοδο, θύμισε το… «κόμμα του λαού», αυτές τις ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη το πρωί η Παπαρήγα έδωσε συνέντευξη… λάου-λάου στο… ράδιο Χατζηνικολάου και τα μάσησε σχετικά με την ανακοίνωση του… πανσόφου κόμματός της για το λεγόμενο «κίνημα της πατάτας». Ότι ήταν λίγο… αόριστη, κι έτσι προκάλεσε… παρερμηνείες. Έγκλημα! Είναι θέμα αρχής: Ποτέ δεν πρέπει να αμφισβητείται και ειδικά δημόσια, από τα «αστικά» ΜΜΕ, και μάλιστα από τον/την Γ.Γ. του, κάτι που είπε το κόμμα! Γιατί, ως γνωστόν, «το κόμμα έχει πάντα δίκιο»!

Λίγο αργότερα, το κουκουέδικο Γραφείο Τύπου, επικεφαλής του οποίου είναι ο σ. Μάκης Μαΐλης, πολύ… αυστηρός τηρητής της σταλινικής τάξης και… σύντροφος σε διαρκή επαγρύπνηση (όπως αναμφισβήτητα φαίνεται και εξ’ όψεως…), εξέδωσε το σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις δελτίο τύπου με τις δηλώσεις της… συντρόφισσας Γ.Γ., αλλά –όλως περιέργως- είχε αφαιρεθεί η επίμαχη αναφορά της που αμφισβητούσε το… αλάθητο του κόμματος. Έτσι, τα «αστικά» ΜΜΕ έπαιζαν την… ανορθόδοξη δήλωση της Αλέκας, ενώ ο Ριζοσπάστης, ο 902 κ.τ.λ. όργανα του κόμματος την είχαν… κομμένη!

Συμπέρασμα: Πέραν του ότι «ο Στάλιν ζει», η Αλέκα είναι και πολύ… τυχερή, γιατί τη γλύτωσε με μια απλή λογοκρισία. Αν ζούσε σε κάποιες άλλες εποχές θα πήγαινε ίσα στη… Σιβηρία!

(ΥΓ): Κι όμως, αυτή η θλιβερή σταλινική ομήγυρη έχει πλήρη ασυλία από τα κομμουνιστοκρατούμενα ΜΜΕ!