11 Απριλίου 2012

Αντ. Σαμαράς: Οσοι δεν ήθελαν εκλογές πήραν την απάντησή τους

[Φυσικά δεν θα κάτσουμε να σχολιάσουμε όλους τους μαλάκ@@ που εδώ και εβδομάδες μας έλεγαν ότι δεν θα γίνουν εκλογές...]

Την πεποίθηση ότι με την προκήρυξη των εκλογών «ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα», εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του, καλώντας τους πολίτες να «αναλογιστούν τη δύναμη που έχουν «να τα αλλάξουν όλα στις 6 Μαΐου».

«Κάποιοι δεν ήθελαν τις εκλογές. Σήμερα παίρνουν την απάντησή τους. Κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα γίνουν εκλογές. Κι αυτοί σήμερα παίρνουν την απάντησή τους», ανέφερε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι ο λαός είναι σοφότερος από τον Οκτώβριο του 2009, που «ψήφισε πιστεύοντας κούφιες υποσχέσεις».

Υποστήριξε επίσης ότι η Ελλάδα «βρίσκεται σήμερα στην χειρότερη κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ σε περίοδο ειρήνης και εξακολουθεί να δοκιμάζεται», αν και, όπως είπε, «τουλάχιστον έχει κερδίσει χρόνο και ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να αποφασίσει με τις εκλογές για το μέλλον του».

«Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι όλα όσα έγιναν είναι… για το καλό σας. Μην τους πιστέψετε. Είχαμε προβλήματα, αλλά βρεθήκαμε εδώ που βρεθήκαμε από τα απίστευτα λάθη, το λαϊκισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Με τον οποίο ταυτίστηκε απόλυτα ο κ. Βενιζέλος, από την αρχή ως το τέλος… Κάποιοι ακόμα θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι όλα πια είναι μάταια. Ότι όλα χάθηκαν! Ότι η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα να σηκωθεί στα πόδια της. Μη τους πιστέψετε. Κερδοσκοπούν στην κρίση από τη δική σας αγωνία. Παίζουν επικίνδυνα παιγνίδια με την απελπισία του κόσμου», πρόσθεσε, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η χώρα θα τα καταφέρει.