11 Απριλίου 2012

Γελάνε και τα μπετά στη Συγγρού-Καρατζαφέρης: "Τον Γιώργο Κύρτσο τον ήθελαν όλα τα κόμματα"

"Τον Γιώργο Κύρτσο τον ήθελαν όλα τα κόμματα, είναι όμως στον ΛΑΟΣ", δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρης.

Σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε, ότι "δεν είναι όμοια τα κόμματα" και ότι "ο ελληνικός λαός πρέπει να επιλέξει πρωθυπουργό".
"Οι δύο μεγάλοι, Σαμαράς και Βενιζέλος, είχαν μπει στις ράγες της Μέρκελ με μειώσεις συντάξεων, μείωση εθνικής κυριαρχίας, ανοχή στη λαθρομετανάστευση και ξεπούλημα με αγγλικό δίκαιο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Κύρτσος προσχώρησε στο κόμμα τη Μεγάλη Τρίτη, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, ενώ θα αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών.

"Αποτελεί εξαιρετική χαρά και τιμή για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ότι μία εξαιρετικά επιφανής προσωπικότητα του λαϊκού χώρου, ο δημοσιογράφος και εκδότης ο Γιώργος Κύρτσος θα συστρατευθεί μαζί μας σε αυτήν την δύσκολη εποχή για τον τόπο.

Δεν θα μιλήσω για τον Γιώργο Κύρτσο. Μιλάνε τα έργα του και η παρουσία του. Ο Γιώργος Κύρτσος είναι γνωστός ευρωπαϊστής. Θα αναλάβει να χειριστεί όλα τα θέματα που άπτονται με την Ευρώπη, όπως και θέματα των σπουδών του -την οικονομία-, και με την προκήρυξη των εκλογών θα αναλάβει και την εκπροσώπηση του Κόμματος", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης κατά την ανακοίνωση της προσχώρησής του, ενώ του ευχήθηκε "καλό βόλι".

http://news247.gr