23 Απριλίου 2012

Νέοι μπελάδες για Καμμένο: Ο Γεωργαλάς τον κατηγορεί ότι του έγραψε το βιβλίο και δεν τον πλήρωσε!!!

Εξώδικο κατά του Πάνου Καμμένου φέρνει στο φως η εφημερίδα Δημοκρατία. Με βάση την εφημερίδα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φέρεται ότι είχε συνεργασία με υφυπουργό της δικτατορίας, τον οποίο άφησε απλήρωτο για τις υπηρεσίες του.

Το εξώδικο έχει σταλεί από τον Γεώργιο Γεωργαλά, γνωστό ιστορικό και υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό την περίοδο της δικτατορίας.

Με το εξώδικο που θυροκολλήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου στο κτίριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού, ο Γεωργαλάς ισχυρίζεται ότι υπήρξε ο επικοινωνιακός σύμβουλος του Πάνου Καμμένου και ότι του οφείλονται 14.000 ευρώ από συγγραφή βιβλίου και μελετών.

Ο Γεωργαλάς καταγγέλει ότι αυτός υπήρξε ο συγγραφέας βιβλίου για την τρομοκρατία, το οποίο όμως εκδόθηκε με το όνομα του Π. Καμμένου.

http://www.enikos.gr

ΥΓ. Ο Π. Καμμένος απάντησε για άλλη μια φορά όπως ήθελε: "Σε λίγο θα μου πούνε ότι 2 ετών συμμετείχα στο πραξικόπημα"... Φυσικά κανένας δεν τον κατηγόρησε ούτε αμφισβητεί τη Δημοκρατία του, έστω κι αν προβλέπει και κρεμάλες... η κατηγορία του Γεωργαλά είναι ότι του έγραψε μελέτη για την κρίση και ο Καμμένος τον φέσωσε!!! Επ' αυτού κουβέντα πέρα των διαρροών ότι έχουν κατατεθεί οι καθημερινές μηνύσεις.... αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό τις μηνύσεις στο τέλος ο Πάνος θα καταφέρει να έχει μηνύσει τη μισή Ελλάδα και να τον έχει μηνύσει η άλλη μισή Ελλάδα