19 Απριλίου 2012

Διάσημο μοντέλο-κλειδί για τη συμμορία με τις Porsche Πέπλο τρόμου σκεπάζει τη showbiz! Στις δικαστικές αίθουσες ξεκινά η ακροαματική διαδικασία για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών, που συντάραξε το πανελλήνιο. Τα μέλη της συμμορίας με τις Porche που μοίραζαν την κοκαΐνη τους σε επώνυμους πελάτες, θα καθίσουν στο σκαμνί, ενώ οι Αρχές έχουν διατάξει τη βίαιη προσαγωγή διάσημου μοντέλου καθώς θεωρείται μάρτυρας-κλειδί! Η γνωστή κυρία έχει αρνηθεί ως τώρα να εμφανιστεί. Έχει κληθεί ως μάρτυρας και αν για μια ακόμη φορά δεν εμφανιστεί, σύμφωνα με την "Espresso", θα αντιμετωπίσει ακόμη και ποινή ως έξι μήνες. Στη δίκη οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 20. Μεταξύ τους ο 36χρονος εγκέφαλος, σύμφωνα με την αστυνομία, γνωστός ως Άλεξ. Να αναφέρουμε ότι η συμμορία έγινε γνωστή ως η συμμορία με τις Porsche καθώς τα μέλη της έκαναν delivery τα ναρκωτικά στα στέκια των επωνύμων χρησιμοποιώντας τα ακριβά αυτοκίνητα για να μην δίνουν στόχο.

Πέπλο τρόμου σκεπάζει τη showbiz! Στις δικαστικές αίθουσες ξεκινά η ακροαματική διαδικασία για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών, που συντάραξε το πανελλήνιο.


Τα μέλη της συμμορίας με τις Porche που μοίραζαν την κοκαΐνη τους σε επώνυμους πελάτες, θα καθίσουν στο σκαμνί, ενώ οι Αρχές έχουν διατάξει τη βίαιη προσαγωγή διάσημου μοντέλου καθώς θεωρείται μάρτυρας-κλειδί!

Η γνωστή κυρία έχει αρνηθεί ως τώρα να εμφανιστεί. Έχει κληθεί ως μάρτυρας και αν για μια ακόμη φορά δεν εμφανιστεί, σύμφωνα με την "Espresso", θα αντιμετωπίσει ακόμη και ποινή ως έξι μήνες.

Στη δίκη οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 20. Μεταξύ τους ο 36χρονος εγκέφαλος, σύμφωνα με την αστυνομία, γνωστός ως Άλεξ.

Να αναφέρουμε ότι η συμμορία έγινε γνωστή ως η συμμορία με τις Porsche καθώς τα μέλη της έκαναν delivery τα ναρκωτικά στα στέκια των επωνύμων χρησιμοποιώντας τα ακριβά αυτοκίνητα για να μην δίνουν στόχο.

gossip-tv.gr