18 Μαΐου 2012

Η ΝΕΤ θα ζητήσει συγγνώμη για τις μαλακί@@ που έλεγε η Κανέλη το πρωί; (βίντεο)

Όπως γράψαμε πριν από λίγο πολλοί αναδημοσίευσαν τη μούφα ότι στην Ολλανδία εγκρίθηκε και υπάρχει κόμμα παιδοφίλων. Το πρωί στη ΝΕΤ η Λιάνα Κανέλη "δάκρυσε" όταν αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD), η οποία φυσικά δεν υπάρχει. Η βουλευτής του ΚΚΕ άρχισε να στήνει ολόκληρα σενάρια πως νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά
«Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12».

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Λιάνα Κανέλλη επανήλθε συσχετίζοντας τη μούφα είδηση με το Μάστριχτ, τονίζοντας ότι μια τέτοια Ευρώπη δεν τη θέλει: «Αι σιχτίρ με αυτήν την Ευρώπη, για να το πω και τούρκικα», είπε χαρακτηριστικά η ξερόλας βουλευτής του ΚΚΕ.

Δείτε την να αναμασάει αυτές τις μαλακί@@ στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ!!! Με τέτοια ενημέρωση όλοι αυτοί πάνε και ψηφίζουν ή καταγγέλουν νόμους. Είναι δυνατόν βουλευτής του κοινοβουλίου να αναπαραγάγει την όποια μαλακία ακούει χωρίς να κάνει μια στοιχειώδη έρευνα για μια τέτοια τερατώδη είδηση; ΝΑΙ είναι δυνατόν... αν η είδηση τον βολεύει για να κάνει την προπαγάνδα του... Δείτε το βίντεο με τα μυξοκλάματα: