01 Μαΐου 2012

Έτσι εκδικείται ο Καμμένος; Με το ζόρι υποψήφιος...

- Έβαλαν με το ζόρι ανεξάρτητο υποψήφιο βουλευτή!
- Τον εκδικούνται χρησιμοποιώντας το πληρεξούσιο που υπέγραψε...


Πρώην στέλεχος της ΝΔ διαπίστωσε σήμερα ότι έχει ανακηρυχθεί ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης, ενώ ποτέ δεν το επεδίωξε και ποτέ δεν το αιτήθηκε!!!

 Η υπόθεση εξελίχθηκε ως εξής:
ο συγκεκριμένος είχε συμπεριληφθεί στη λίστα με τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", αφού προ μηνός αποφάσισε να αποχωρήσει από τη ΝΔ και να προσχωρήσει στο κόμμα του κ. Καμμένου.

Στο μεταξύ όμως, διαφώνησε με κάποιες αποφάσεις του Καμμένου και αποχώρησε. Έκοψε κάθε επαφή μαζί του. Με επιστολή του κατήγγειλε μεθοδεύσεις και γνωστοποίησε ότι δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση με το κόμμα. και ότι φυσικά δεν θέλει πια να είναι υποψήφιος βουλευτής. Στην ηχηρή του επιστολή έγραφε ότι "εάν το νέο κόμμα τα κάνει μούσκεμα στο χειρισμό ασήμαντων θεμάτων, φαντάζομαι τι θα γίνει εάν προκύψουν σοβαρά ζητήματα"...

Μόλις χτες όμως συνειδητοποίησε ότι με κάποιον μαγικό τρόπο έχει ανακηρυχθεί υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης! Αλλά ανεξάρτητος! Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία μπορεί να προχωρήσει ΜΟΝΟ με τη χρήση του πληρεξουσίου που υπέγραψε προς τον νομικό εκπρόσωπο του κόμματος του κ. Καμμένου!

Θαυμάζω τη μεγαλοσύνη του..

http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_538.html