18 Μαΐου 2012

Ξεφτιλιστήκαμε: Οι Γερμανοί διαψεύδουν την διαρροή Παπούλια για δημοψήφισμα[Επικίνδυνος με κινήσεις που μόνο βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας ο υπέργηρος δανειστής του Ανδρέα που απ' ότι φαίνεται εκμεταλλεύεται τη θέση του για να βγάζει το αντιγερμανικό μένος του, ζημιώνοντας τη χώρας και ξεφτιλίζοντας τους θεσμούς της...]

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η γερμανική Καγκελαρία την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, πως η Άνγκελα Μέρκελ πρότεινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια να διεξαχθεί δημοψήφισμα στην Ελλάδα για την παραμονή της χώρας στο ευρώ.
Νωρίτερα αναστάτωση προκλήθηκε τόσο στον χώρο της ενημέρωσης όσο και σε όλα τα πολιτικά κόμματα από την δημοσιοποίηση του περιεχομένου της συζήτησης μεταξύ του Καρόλου Παπούλια και της Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με όσο δημοσιοποιήθηκαν η καγκελάριος της Γερμανίας φαίνεται να πρότεινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την διεξαγωγή δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της Καγκελαρίας αναφέρει κατηγορηματικά πως «οι ειδήσεις σύμφωνα με τις οποίες η καγκελάριος έκανε πρόταση για δημοψήφισμα στην Ελλάδα, είναι αναληθείς και τις διαψεύδουμε κατηγορηματικά».

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ερωτηματικά σε σχέση με τις πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν από την Προεδρία της Δημοκρατίας καθώς όπως φαίνεται υπήρξε λάθος διαρροή.