01 Μαΐου 2012

Διάψευση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών ΣΠΙΘΑ για όσα διαδίδουν οι Καμμένοι

Ο Μίκης Θεοδωράκης διαγράφει στελέχη που στηρίζουν Καμμένο

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι υποψήφιοι αλλά και αρχηγοί κομμάτων, δηλώνουν μέσα από τα ΜΜΕ, ότι στελέχη αλλά και ολόκληρες Σπίθες από το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά τους ή τους στηρίζουν επωνύμως.
Η θέση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών για τις εκλογές είναι σαφής και ξεκάθαρη. Είναι λυπηρό καταξιωμένοι πρυτάνεις...Πανεπιστημίων (υποψήφιοι) αλλά και πολιτικοί αρχηγοί να δηλώνουν δημοσίως ότι μετέχουμε στα ψηφοδέλτιά τους.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΑΠ-ΣΠΙΘΑ δηλώνει κατηγορηματικά ότι στελέχη και οργανώσεις του, δεν συμμετέχουν σε κανένα ψηφοδέλτιο κόμματος σε αυτές τις εκλογές.

Δεν στηρίζει κανένα κόμμα και κανένα υποψήφιο.

Προσπάθειες να εμφανιστεί το ΚΑΠ ότι υποστηρίζει συγκεκριμένους υποψήφιους ή ψηφοδέλτια είναι εκ του πονηρού.

Πρώην στελέχη, που μετέχουν σε ψηφοδέλτια, έχουν θέσει εαυτόν εκτός Κινήματος και δεν ανήκουν πλέον στις τάξεις του.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών καλεί για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση και καταδικάζοντας την πολιτική του Μνημονίου.

Μαζικές διαγραφές στη «Σπίθα» λόγω Καμμένου

Σε διαγραφές στελεχών της «Σπίθας» που στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου προχώρησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Τόσο ο κ. Θεοδωράκης όσο και η Εκτελεστική Γραμματεία του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος, αποφάσισαν τις διαγραφές καθώς έχει αποφασιστεί να μην μετέχει η «Σπίθα» στις εθνικές εκλογές.

Στην απόφαση για τις διαγραφές, αναφέρεται ότι «η σύμπραξη με ένα κόμμα, όταν υπάρχει απόφαση της "Σπίθας" να μην κατέλθει στις εκλογές συνιστά πολιτική απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, σαφώς αντικαταστατική πράξη και δεν συνάδει με το ήθος που κάθε συναγωνιστής μας πρέπει να έχει».

http://alexpolisonline.blogspot.com/2012/05/blog-post_7908.html