05 Μαΐου 2012

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΜΑΛΗΣ (Υο. βουλευτής ΝΔ, Σέρρες): Στα δύσκολα είμαι παρών

του Σπύρου Μάμαλη
Υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ, Σερρών

Σε μια εποχή όπου οι πολιτικοί έχουν απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό λόγω της ασυνέπειας μεταξύ λόγων και πράξεων, νομίζω πως έχει φθάσει η ώρα να ξαναμιλήσουμε για την πολιτική. Σήμερα παρά ποτέ ο κόσμος ζητά να μάθει για τις θέσεις, τις απόψεις , τη διαδρομή του καθενός από εμάς.
Ζητά να μάθει την πολιτική μας ταυτότητα, τη δική μας πολιτική άποψη και πρόταση. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον καταθέτω την δική μου υποψηφιότητα, την δική μου πολιτική πρόταση.

Μετά από μια μακρά επιστημονική, κοινωνική και πολιτική διαδρομή δηλώνω παρών στα δύσκολα , όπως άλλωστε έχω κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Το μεγάλο μου όπλο σε αυτό τον αγώνα είναι η πορεία και η συνέπεια μου. Ήμουν πάντα παρών. Από απλός μαχητής της ΟΝΝΕΔ, μέχρι στέλεχος της κεντρικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έχω προσφέρει, όπως έχουν προσφέρει οι εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες που διώχθηκαν και κυνηγηθήκαν από το κράτος του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια απογοητεύθηκαν από αυτούς που μας θεωρούσαν δεδομένους. Σήμερα δεν ζητώ την ψήφο για να πάρω μόνο μια θέση στο κοινοβούλιο, αλλά για να προσφέρω στον τόπο. Σήμερα δεν κρίνεται η εκλογή των νέων βουλευτών. Κρίνεται το μέλλον της χώρας. Κρίνεται η Ευρωπαϊκή μας προοπτική. Κρίνεται η παρακαταθήκη του εθνάρχη μας Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Στο πρόσωπο μου ελπίζω ότι θα εκφραστεί η βούληση του Νεοδημοκράτη για δικαίωση των αγώνων του. Στο πρόσωπο μου ελπίζω να εκφραστεί η αγωνία να υπάρξουν προτάσεις και λύσεις για τον τόπο. H ψήφος στο προσωπό μου σημαίνει ότι επιβραβεύεται η συνέπεια και ότι θέλουμε την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο και ιδεολογικό στίγμα.

Σημαίνει ότι θέτω σε πρώτη προτεραιότητα τις προτάσεις από τα λόγια, τις πράξεις από τις εξαγγελίες, τις λύσεις από την ενημέρωση. Σημαίνει ότι ψηφίζω θετικά. Σημαίνει ότι μπορώ να απετώ υλοποίηση της μιας και μοναδικής υπόσχεσης.<<Να δουλέψω για το καλό αυτού του τόπου.>>

Γιατί στα δύσκολα είμαι παρών