09 Μαΐου 2012

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα με την ανωμαλία του Hollywood: Δύο μασέρ μήνυσαν τον John Travolta για σεξουαλική παρενόχληση...

Αρνήθηκε κατηγορηματικά την πρώτη κατηγορία. Τώρα, τη δεύτερη κατηγορία τη θεωρεί εντελώς αβάσιμη. Διάσταση παίρνει γι’ ακόμη μια φορά η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης άνδρα μασέρ από τον John Travolta. Ο δικηγόρος του φερόμενου ως θύματος είναι ο ίδιος με τον πρώτο ενάγοντα, επίσης μασέρ και για την ίδια αποζημίωση των 2 εκατ. δολαρίων για ηθική ζημία.



Ο δικηγόρος του Travolta χαρακτήρισε την κατηγορία ως παράλογη και γελοία όπως και η πρώτη. Σύμφωνα με το RadarOnline, ο μασέρ έχει στην κατοχή του ουσιαστικά έγγραφα, αποδείξεις αλλά και μάρτυρες που αποδεικνύουν την αλήθεια των λόγων του σχετικά με τις πράξεις του διάσημου ηθοποιού.



Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το δεύτερο θύμα εργαζόταν σε μη επονομαζόμενο θέρετρο στην Ατλάντα της Τζόρτζια, στις 28 Ιανουαρίου του 2012 όταν κλήθηκε να κάνε μασάζ στο δωμάτιο του Travolta, ο οποίος διέμενε στον 15ο όροφο του ξενοδοχείου υπό το όνομα ως κ. White.



Ο ενάγων, επειδή δεν δέχεται να κάνε μασάζ ιδιαιτέρως ζήτησε από έναν συνάδελφο να πάει στη θέση του, αλλά εκείνος αρνήθηκε επειδή στο παρελθόν εργαζόταν σε σπα στο Λος Άντζελες από το οποίο ο Travolta είχε αποκλειστεί. Το πρωί εκείνο ο ηθοποιός είχε περίεργη συμπεριφορά, κατακόκκινα μάτια ενώ το βρήκε ήδη πάνω στο τραπέζι του μασάζ.



Όπως δήλωσε ο μασέρ, ο Travolta είχε ήδη τραβήξει από πάνω του το σεντόνι που κάλυπτε τα επίμαχα σημεία γιατί ήταν –όπως είπε ο ίδιος ο ηθοποιός – βρώμια και δεν άντεχε τη ζέστη. Επίσης, υπέδειξε στον μασέρ ότι ήθελε να του κάνει μασάζ και στους γλουτούς του. Την ώρα που του έκανε μασάζ και πλησίαζε στη μέση, ο σταρ άνοιξε ορθάνοιχτα τα πόδια του και ανασήκωσε τους γλουτούς του, ενώ είχε πλήρη στύση και κουνούσε το σώμα του ώστε να ανγκάσει τον μασέρ να αγγίξει τους γλουτούς του.



Ενώ ο μασέρ προσπαθούσε να ολοκληρώσει την εργασία του, ο Travolta ξαφνικά γύρισε ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια και πλήρη στύση, ενώ προσπάθησε να αναγκάσει τον άνδρα εργαζόμενο να του πιάσει τα γεννητικά όργανα, ενώ ο ίδιος αγκομαχούσε να του χαϊδέψει τα οπίσθια και τους μηρούς. Ο μασέρ του ζήτησε να καλύψει τα επίμαχα σημεία με ένα σεντόνι αλλά ο σταρ αρνήθηκε κατηγορηματικά, σύμφωνα με τη μήνυση του εργαζομένου.



Μάλιστα, ο Travolta άρχισε να αυτοϊκανοποιείται δεκαπέντε λεπτά πριν τελειώσει το μασάζ και ο άνδρας είπε ότι έπρεπε να φύγει. Αμέσως διαμαρτυρήθηκε εντονότατα στον προϊστάμενό του και στους συναδέλφους του για το περιστατικό. Ο Travolta λέγεται ότι κατέβηκε και αναζήτησε τον άνδρα ζητώντας του να επιστρέψει για να επαναλάβουν το μασάζ τους αλλά εκείνος αρνήθηκε.



Ο δικηγόρος του Travolta αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως πρόκειται για κατασκευάσματα και φαντασίες, ενώ ο ενάγων προσπαθεί να κερδίσει τα 15 λεπτά φήμης του. Επίσης, ισχυρίζεται ότι την ημερομηνία που ο μηνυτής αναφέρει ότι έλαβε χώρα το περιστατικό, ο Travolta δεν βρισκόταν στην Καλιφόρνια αλλά στην Ανατολική Ακτή. Επέμεινε μάλιστα ότι θα κάνε μήνυση τόσο εναντίον του μασέρ όσο και κατά του δικηγόρου του για κακόβουλη δίωξη.



Ο δικηγόρος του μασέρ ανέφερε στο RadarOnline.com ότι ο πελάτης του φοβάται τον John Travolta, ο οποίος έχει απειλήσει τον μασέρ: «Συγκεκριμένα, ο John Travolta είπε στον πελάτη μου ότι τ χόλιγουντ ελέγχεται από ομοφυλόφιλους Εβραίους που περιμένουν χάρες με σεξουαλικά ανταλλάγματα. Ας το πούμε καθαρά, ο John Travolta είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας και ο πελάτης μου απειλείται. Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον κ. Travolta και ο ίδιος θα πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του».



ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr